Ελλάδα

Κρήτη: Προσπάθησε να βιάσει δεκάδες φορές μια 15χρονη – Η μητέρα της δεν την πίστευε

Κρήτη: Προσπάθησε να βιάσει δεκάδες φορές μια 15χρονη – Η μητέρα της δεν την πίστευε
Κρήτη: Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2019 σε περιοχή του δήμου Κισσάμου στα Χανιά, όταν η 15χρονη τότε κοπέλα βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 47χρονου.

Μία νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με θύμα μία 15χρονη κοπέλα στην Κρήτη. Η υπόθεση έχει σοκάρει το νησί, καθώς προφυλακίστηκε ένας άνδρας για την κακοποίησης του 15χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2019 σε περιοχή του δήμου Κισσάμου στα Χανιά, όταν η 15χρονη τότε κοπέλα βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 47χρονου. Ο συγκεκριμένος άνδρας την παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ επιχείρησε δεκάδες φορές να την βιάσει.

Κρήτη: Η μητέρα της δεν την πίστευε

Η κοπέλα μίλησε στη μητέρα της για τα όσα βίωνε, ωστόσο, δεν έγινε πιστευτή. Έτσι, μετά από αρκετό καιρό, απευθύνθηκε στην αστυνομία, που ξεκίνησε αμέσως τις έρευνες. Τελικά, το περασμένο Σάββατο, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 47χρονο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Χανίων, ο οποίος του άσκησε κακουργηματικές διώξεις για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση. Στη συνέχεια, βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή και, μετά το τέλος της απολογίας του, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Κρήτη

Προφυλακιστέος ο προπονητής τένις

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 35χρονος προπονητής τένις, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανηλίκων αθλητριών του. Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη (9/11) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου μετά από μια πολύωρη διαδικασία, ανακρίτρια και εισαγγελέας του «έδειξαν» τον δρόμο για τη φυλακή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μία κοπέλα, 17 ετών σήμερα, εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές της. Σάλο έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα του πατέρα του προπονητή, ο οποίος υποστήριξε δημόσια πως ο γιος του, είχε απλώς «μια σχεσούλα» με 14χρονη κοπέλα και δεν υπήρξε ποτέ βιασμός. Όπως είπε, «ο γιος του δεχόταν συχνά κομπλιμέντα από τις νεαρές αθλήτριες και δεν μπόρεσε να αντισταθεί». Προπονητής Τένις

Ο σάτυρος προπονητής επιδίωκε να ταξιδεύει μαζί με τις αθλήτριες του, σε τουρνουά που πραγματοποιούνταν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ταξίδευαν πολύ συχνά, σε χώρες των Βαλκανίων αλλά και στη Κύπρο. Έκλεινε δωμάτια σε πολύ καλά ξενοδοχεία προκειμένου να δελεάζει τα νεαρά κορίτσια στις οποία παρείχε υποσχέσεις για γρήγορη ανέλιξη. Το τελευταίο τους ταξίδι ήταν στα Σκόπια στις αρχές Ιουλίου. Ο προπονητής διέμεινε μαζί με τις αθλήτριες του σε πολυτελές ξενοδοχείο των Σκοπίων για πέντε συνολικά βράδια.

Ο προπονητής τένις πρώτα τις καλούσε στο σπίτι του, με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Μετά τις πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και πάνω στη συζήτηση, τους αποκάλυπτε τις ανώμαλες σκέψεις του, ζητώντας από τις ίδιες, να μην πουν τίποτα και σε κανέναν για όσα τους έλεγε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments