Lifestyle

Τσιμτσιλή: Λύγισε στον αέρα με τον θάνατο αγαπημένου της προσώπου

Τσιμτσιλή: Λύγισε στον αέρα με τον θάνατο αγαπημένου της προσώπου
Τσιμτσιλή: Δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την απώλεια.

Δύσκολες μέρες για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς μόλις δυο ημέρες μετά την ονομαστική της εορτή, θα φορέσει μαύρα, αφού έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Ο λόγος για την Εύα Μπουντούρη που πέθανε σε ηλικία μόλις 40 ετών βυθίζοντας σε θλίψη φίλους και συνάδελφους. Η ραδιοφωνικός παραγωγός του Εν Λευκώ υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση, η οποία όμως τελικά, δεν πήγε τόσο καλά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή. Την δυσάρεστη είδηση για τον χαμό της έκανε γνωστή μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ήταν και παιδική φίλη της.

«Χθες ήμουν σε άλλη διάθεση. Μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου φίλη με ενημέρωσε ότι τελικά η αδερφή της έχασε την μάχη για την ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο μέσα από το ραδιόφωνο. Γιατί η Εύα Μπουντούρη ήταν η φωνή του Εν Λευκώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ήθελα να της πω ένα αντίο και μέσα από εδώ.

Εμείς μεγαλώσαμε μαζί, εκείνη στην Κυψέλη κι εμείς στα Άνω Πατήσια. Η αδερφή της μας πάντρεψε και ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε. Το κορίτσι μπήκε στο χειρουργείο για μια επέμβαση, προληπτικά και τελικά… Το σίγουρο είναι ότι είναι ένας άγγελος στον ουρανό και κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς ότι όλα κρέμονται από μία κλωστή», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή και της αφιέρωσε το αγαπημένο της τραγούδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments