Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ορεξάτος και με στόχους ο Έισι

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ορεξάτος και με στόχους ο Έισι
Ολυμπιακός: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, Είμαι ενθουσιασμένος και πεινασμένος για να κερδίσω τίτλους με την ομάδα».

Ο Ολυμπιακός έκλεισε νέο συμβόλαιο με τον Κουίνσι Έισι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Κουίνσι Έισι, έφτασε σήμερα 12 Νοεμβρίου το πρωί στο αεροδρόμιο της Αθήνας με πτήση από την Κωνσταντινούπολη και όπως φαίνεται από τις πρώτες του δηλώσεις είναι αρκετά ορεξάτος για δουλειά και πλέον μετρά αντίστροφα για να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων. Ο Σεμέδο, βάσει πορτογαλικών δημοσιευμάτων θα φύγει από τον Ολυμπιακό και θα πάει στην Πόρτο.

Ο Έισι αναμένεται να έχει την πρώτη γνωριμία του με το προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κουίνσι Έισι ως παίκτης του Ολυμπιακού:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, ποτέ δεν έχασα το πάθος μου για το παιχνιδι. Είμαι πεινασμένος για να κερδίσω τίτλους με την ομάδα. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι αδερφός μου, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ. Είμαι έτοιμος να είμαι ανταγωνιστικός και να βοηθήσω. Πραγματικά νιώθω την αγάπη του κόσμου. Ζω με την ενέργεια του κόσμου και ελπίζω να τους δώσω πολλές όμορφες στιγμές.Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή για μένα».

Παρέδωσε το χρηματικό έπαθλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Το βράδυ της Κυριακής 7/11, ο κ. Μαρινάκης παρέδωσε χρηματική επιταγή στην εθνική ομάδα πόλο ανδρών για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε:

«Συγχαρητήρια, γιατί πετύχατε μία τεράστια επιτυχία για τη χώρα μας. Αυτό που είπατε και σκεφτήκατε, ήταν ότι η χώρα μας, εκείνη την περίοδο δοκιμαζόταν με τις πυρκαγιές και τα μισά χρήματα έχουν πάει ήδη στους ανθρώπους οι οποίοι δοκιμάστηκαν σε αυτές τις πυρκαγιές. Να συνεχίσετε έτσι. Και πρώτα από όλα για την εθνική ομάδα και για την ομάδα μας, που πιστεύω ότι έχουμε και εμείς προσφέρει στη χώρα μας πολλά, με όλους εσάς και με τον προπονητή.

Για εμένα το πόλο συναισθηματικά είναι ένα άθλημα με το οποίο νιώθω κοντά. Και ο πατέρας μου όταν ξεκίνησε στον Ολυμπιακό, ήταν έφορος στην ομάδα, πριν πολλά χρόνια τη δεκαετία του ’70. Θυμάμαι από μικρός που και κολύμπαγα, αλλά πήγαινα και στην πισίνα και παρακολουθούσα αγώνες και για αυτό είμαι και συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του πόλο. Για άλλη μία φορά θέλω να σας συγχαρώ. Συνεχίστε έτσι και εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Δεν έχει σημασία αν παίζετε σε κάποια άλλη ομάδα, εγώ το βλέπω να κάνουμε για τη χώρα μας κάτι καλό. Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, οπωσδήποτε, είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν το κρύβουμε αυτό. Θέλουμε το καλύτερο, θέλουμε να προχωρήσουμε πάλι στην Ευρώπη και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, για να είναι και ο κόσμος μας ευχαριστημένος και εμείς οι ίδιοι να βλέπουμε ότι και οι θυσίες που γίνονται και τα χρήματα που πληρώνουμε πιάνουν τόπο. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά, να είστε δυνατοί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments