Video

Γιάννης Ζουγανέλης: «Αν ήμουν πατέρας των κοριτσιών του Bachelor θα ντρεπόμουν»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Αν ήμουν πατέρας των κοριτσιών του Bachelor θα ντρεπόμουν»
Γιάννης Ζουγανέλης: Το χαρακτήρισε χυδαιότητα και εμπόριο σάρκας.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός μίλησε σε εκπομπή του open και εκσφενδόνισε αιχμηρές κουβέντες εναντίον των κοριτσίων που συμμετέχουν στο ριάλιτι του Bachelor. Ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης σχολίασε την άσχημη συνήθεια που έχουν οι τηλεθεατές να υιοθετούν λάθος συμπεριφορές που προβάλλονται στην τηλεόραση: «Ο κόσμος πιστεύει ότι πρότυπα είναι ότι εμφανίζει η τηλεόραση. Υπάρχουν πρότυπα αλλά δεν τα ψάχνουμε. Νομίζουμε ότι υπάρχει στη ζωή, ότι υπάρχει στην τηλεόραση ή στα Social Media». Γιάννης Ζουγανέλης

Έφερε ως παράδειγμα τις παίκτριες που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι του «Bachelor» διεκδικώντας όλες μαζί τον περιβόητο εργένη ο οποίο τις περνά από διάφορες δοκιμασίες. Μάλιστα τόνισε πως απορεί με τις οικογένειες των κοριτσιών και ο ίδιος θα ντρεπόταν εάν ήταν πατέρας κάποιας διαγωνιζόμενης.

Πρέπει να επαναστατήσουν οι φεμινίστριες για το Bachelor

Αναρωτήθηκε μάλιστα γιατί οι φεμινίστριες δεν έχουν επαναστατήσει ακόμα: Πώς είναι δυνατόν οι κοπέλες που έχουν καλές προθέσεις να βλέπουν το The Bachelor; Να βλέπουν αυτή τη χυδαιότητα και αυτό το εμπόριο σάρκας. Αν ήμουν πατέρας αυτών των κοριτσιών, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί. Απορώ με τους γονείς τους πάει σόι το βασίλειο. Πας και φιλιέσαι με έναν άνθρωπο που ενδεχομένως τον διεκδικείς και τον διεκδικεί και μία άλλη και μετά πάλι φιλί; Που είναι οι φεμινίστριες; Να επαναστατήσουν και να πουν ότι προσβάλλεται η γυναικεία φύση με αυτό το πράγμα;» σημείωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι Έλληνας συνθέτης, μουσικός, ηθοποιός, παρουσιαστής και δάσκαλος.

Η καταγωγή του είναι από τη Μύκονο και τη Νάξο. Στην προσχολική ηλικία, ξεκίνησε την βυζαντινή μουσική στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών με τον ιεροψάλτη καθηγητή Θ. Θεοδωρακόπουλο. Στο Ελληνικό Ωδείο σπούδασε κιθάρα με τους καθηγητές Χαράλαμπο Εκμεκτσόγλου και Κώστα Τρίαντο και θεωρία με τον Αντίοχο Ευαγγελάτο. Συνέχισε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με αρμονία, ανώτερα θεωρητικά και πιάνο υπό την διδασκαλία των Πατρικίδη και Βώκου. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των μουσικών του σπουδών έπαιξε ο συνθέτης Νίκος Μαμαγκάκης που του δίδαξε ενορχήστρωση και ρυθμολογία. Παράλληλα με τις μουσικές σπουδές, σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Γιάννης Ζουγανέλης

Το 1975, με υποτροφία Willy Brand (για το έργο του «Δέκα Βυζαντινά δοκίμια» μικρό συμφωνικό σύνολο και μικτή χορωδία), ο Γιάννης Ζουγανέλης σπούδασε σύνθεση, ενορχήστρωση και όπερα στην Ακαδημία Τεχνών του Μονάχου, από την οποία και αποφοίτησε με άριστα. Εργάστηκε για την ΕΡΤ γράφοντας μουσική σε θεατρικά έργα για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Η δισκογραφική του δραστηριότητα ξεκίνησε σε ηλικία δεκαπέντε χρόνων με το «Σώσον Κύριε τον Λαόν σου», από τη LYRA του Α. Πατσιφά. Ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις, με τον Διονύση Σαββόπουλο, κατόπιν με τον Θανάση Γκαϊφύλλια και Νικόλα Άσιμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments