Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [14/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [14/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Η συζήτηση είναι απαραίτητη σήμερα για να ανοίξουν τα κανάλια επικοινωνίας στην σχέση σας, αλλά πρέπει να είναι το σωστό είδος.

Δεν ωφελεί να αποσιωπείτε τις δύσκολες λεπτομέρειες για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη. Και οι δυο σας θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα πραγματικά προβλήματα. Αυτό θα απαιτήσει λίγο θάρρος και προσπάθεια, αλλά θα αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα.

Ταύρος

Σήμερα θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μερικά από τα βαθύτερα συναισθήματά σας, ώστε να μπορέσετε να μιλήσετε ανοιχτά στον/στην αγαπημένο/η σας.

Μπορεί ο θυμός σας να είναι δικαιολογημένος αλλά αν εστιάσετε μόνο στα αρνητικά συναισθήματα, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Εάν μπορέσετε να συζητήσετε τα πάντα με ειλικρίνεια όλα θα διορθωθούν και ο δεσμός σας θα ενισχυθεί.

 Δίδυμοι

Δείξτε τον ενθουσιασμό σας προς το ταίρι σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε τα πραγματικά σας συναισθήματα και να μην κρύβεστε πίσω από ένα αδιάφορο προσωπείο. Θα περάσετε πολύ καλύτερα αν είστε ειλικρινείς και τον/την αφήσετε να δει ότι πραγματικά εννοείτε αυτό που λέτε. Δώστε του/της ένα πρωτότυπο δώρο.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με κάποιον/α με τον/την οποίο/α θαυμάζετε από μακριά εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά δεν έχει νόημα να βιαστείτε να κάνετε κατευθείαν όλες αυτές τις ερωτήσεις που θέλετε να κάνετε. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τον/την τρομάξετε. Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτό το άτομο, δώστε προσοχή στα συναισθήματά του.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εκφραστείτε με ασυνήθιστους τρόπους και να εκφράσετε την πιο πρωτότυπη και εναλλακτική άποψη σε οποιαδήποτε συζήτηση. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, θα μπορούσε να είναι μια πολύ περίεργη εμπειρία, που σίγουρα όμως θα απολαύσετε. Μιλήστε για μερικά από τα πιο περίεργα χόμπι σας ή διηγηθείτε κάποιες παράξενες εμπειρίες που έχετε βιώσει.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας φέρει πολύ πιο κοντά με κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Η ευκαιρία να μιλήσετε θα αποκαλύψει συναρπαστικά ενδιαφέροντα που μοιράζεστε και οι δύο και επίσης θα ανοίξει το δρόμο για νέες εξελίξεις στο μέλλον. Εάν έχετε κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητήσετε, τότε είναι καλύτερο να το κάνετε πρώτα, ώστε να τα βγάλετε από την μέση και να απολαύσετε τον χρόνο σας μαζί.

Ζυγός

Το πιθανότερο είναι ότι τον τελευταίο καιρό είστε περισσότερο μυστικοπαθείς από όσο χρειάζεται για ένα συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει τη σχέση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Η συζήτηση είναι επιβεβλημένη. Είναι σημαντικό να έχετε και οι δύο τη σωστή οπτική για την κατάσταση, ώστε να διαλύσετε τυχόν φόβους ή εντάσεις.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί ανησυχία, καθώς δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τη συμπεριφορά του/της συντρόφου σας. Έχετε συνηθίσει να περιστρέφεται διαρκώς γύρω από εσάς, όπως οι πλανήτες γύρω από τον ήλιο. Αρχίζετε να πανικοβάλλεστε όταν τον/την βλέπετε χαρούμενο/η για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με εσάς ή όταν ασχολείται με κάτι και σας αφήνει απέξω. Δώστε του/της λίγο χώρο. Δεν θα το μετανιώσετε.

Τοξότης

Σήμερα είστε παράξενα επιφυλακτικοί και κουμπωμένοι στις συζητήσεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να τον/την εμπιστευτείτε πλήρως. Αυτό δεν θα βοηθήσει πραγματικά την κατάσταση, και θα ήταν καλύτερα να είστε ειλικρινείς – αν όχι μαζί του/της, τότε τουλάχιστον με τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Παρόλο που μπορεί να ξέρετε μέσα σας ότι έχετε δίκιο, αξίζει να κάνετε αυτή τη συζήτηση και να βεβαιωθείτε ότι ο/η σύντροφός σας κατανοεί την κατάσταση. Και οι δύο επιθυμείτε να επικοινωνήσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ακόμη και αν δεν συμφωνείτε, μπορείτε τουλάχιστον να αποδεχτείτε ο ένας τον άλλον για αυτό που είστε.

 Υδροχόος

Εάν έχετε εμπλακεί πρόσφατα σε μια νέα σχέση, το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι πρόκειται να μπείτε σε μια ξεχωριστή περιπέτεια. Μόλις αρχίσατε να γνωρίζετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και είστε ήδη ενθουσιασμένοι για όσα έχετε ανακαλύψει. Μπορεί να θελήσετε να ασχοληθείτε με ένα εγχείρημα που θα συνδυάζει τις δεξιότητες και των δυο σας.

Ιχθύες

Όλες οι συζητήσεις αποτελούνται από λέξεις, ωστόσο υπάρχει μια λεπτή διαφορά ανάμεσα σε μια επιφανειακή και μια ουσιαστική ανταλλαγή λέξεων. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε περισσότερα για το πώς επικοινωνείτε με τον/την σύντροφό σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πει αυτό που νιώθει και μην προσποιείστε το αντίθετο. Το να μάθετε να μιλάτε από τα βάθη της καρδιάς σας θα κάνει θαύματα στην ερωτική σας ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments