Lifestyle

Εύα Σαβαγιού: Η μπαργούμαν που θα σε κάνει να πιείς όλο τον Βόσπορο

Εύα Σαβαγιού: Η μπαργούμαν που θα σε κάνει να πιείς όλο τον Βόσπορο
Εύα Σαβαγιού: Είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή μπαργούμαν της Αθήνας με εκπληκτικές αναλογίες και καμπύλες που κόβουν την ανάσα!

Η Εύα Σαβαγιού είναι από τις πλέον πληθωρικές προσωπικότητες του αθηναϊκού και όχι μόνο, clubbing.

Στα 22 της χρόνια η Εύα Σαβαγιού έχει καταφέρει να γίνει πολύ γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τα . Το μελαχρινό κορίτσι εργάζεται ως barwoman και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό στα μαγαζιά που εργάζεται αλλά και στο Instagram. Ενώ παράλληλα, δηλώνει infuencer και instagramer.

Εκείνο που την έχει κάνει να ξεχωρίζει είναι το απίστευτο χυμώδες μπούστο της το οποίο προκαλεί ατελείωτα δάκρυα χαράς στον ανδρικό πληθυσμό. Το εκφραστικό της πρόσωπο με τα γλυκά χαρακτηριστικά και το σώμα γεμάτο καμπύλες τρελαίνει τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι την ακολουθούν κατά χιλιάδες στα social media. 

svg%3E
Επίσης διαθέτει έναν εκρηκτικό λογαριασμό στο TikTok που χορεύει συνέχεια με μικροσκοπικά στρινγκ εσώρουχα και μαγιό.
svg%3E svg%3E

Αν και δεν δηλώνει μοντέλο- τουλάχιστον για την ώρα- οι πόζες της στο φακό είναι γεμάτες χάρη πράγμα που σημαίνει ότι η Λευκαδίτισσα θα μπορούσε να ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Τι και αν είναι τσουπωτή είναι ωστόσο εκθαμβωτική και σίγουρα θα μπορούσε να έχει μια θέση στο επόμενο GNTM. Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Εύα μας πληροφορεί ότι ενώ μεγάλωσε στη Γλυφάδα. Τα τελευταία χρόνια μένει στο Λαύριο, και εργάζεται ως barwoman, γιατί σύμφωνα με δήλωσή της λατρεύει τη δουλειά της!

Όμως, δεν είναι μόνο το «bartending» αφού έχει παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της πληθωρικής Εύας, αλλά και η αισθητική καθώς έχει τελειώσει ιδιωτική σχολή, καθώς αγαπά τον χώρο της ομορφιάς, στον οποίο και θέλει να δραστηριοποιηθεί. Πιστεύει ότι μεταδίδει θετική ενέργεια στους γύρω της και τους κάνει να ξεχνούν τον «πόνο» τους. svg%3E svg%3E svg%3E svg%3E

Κάποιες φορές γίνεται σκληρή και δεν μπορεί να ξεχάσει εύκολα δυσάρεστα περιστατικά. Το πιο δυνατό σημείο επάνω της, αναφέρει η ίδια ότι είναι το χαμόγελό της. Υποστηρίζει ότι λατρεύει το φλερτ και πιστεύει ότι γίνεται ακόμη από γνήσια αρσενικά! Είναι πολύ προσγειωμένη για τον άντρα που θέλει να έχει δίπλα της, καθώς όπως αναφέρει ότι της αρέσουν «οι ψηλοί άντρες, που προσέχουν την εμφάνισή τους και έχουν αυτοπεποίθηση». svg%3E svg%3E svg%3E svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments