Lifestyle

Μιμή Ντενίση: Δεν μπορώ να συνεργάζομαι με τέρατα

Μιμή Ντενίση: Δεν μπορώ να συνεργάζομαι με τέρατα
Μιμή Ντενίση: «Η ταινία είχε προϋπολογισμό πέντε εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα υπερβήκαμε κατά πολύ. Ήταν το μεγάλο μου όνειρο».

Η διάσημη ηθοποιός Μιμή Ντενίση μιλά για το ελληνικό MeToo, αλλά και τι θα ήθελε να ξανα ζήσει αν είχε τη δυνατότητα να γυρίσει το χρόνο πίσω. Η γνωστή ηθοποιός λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της στο θέατρο με την παράσταση «Από Σμύρνη, Θεσσαλονίκη», μίλησε στο MEGA.

«Στα 40 χρόνια που συμπληρώνω στο θέατρο δεν τολμούσε να κάνει κανείς κάτι κακό σε δικό μου θίασο, γιατί ξέρουν ότι είμαι πολύ προστατευτική. Στους θιάσους μου άνθρωποι παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά. Θέλω ο συνεργάτης μου να είναι καλός άνθρωπος. Περνάω μεγάλο μέρος της ζωής μου στο θέατρο και στο σινεμά, δεν μπορώ να είμαι με τέρατα. Μιμή Ντενίση

Ο άνθρωπος από τον καλλιτέχνη δεν διαχωρίζεται, ανεξαρτήτως ταλέντου. Οι άνθρωποι που έκαναν κακές πράξεις έχουν μία πληγή, κάτι άρρωστο ή διαστροφικό μέσα τους, που δεν το παρατήρησε κανείς νωρίς. Αυτό που κάνει κακό στους ίδιους και μετά στους άλλους, κάποια στιγμή επισκιάζει τον καλλιτέχνη» τόνισε.

Έχω διαβάσει για μυθιστορηματικούς έρωτες που δεν είχα ποτέ

Σχετικά με όλα αυτά που ακούγονται γύρω από το όνομά της, σημείωσε: «Ο κόσμος νόμιζε πως ήμουν πολύ κοσμική, πως ξυπνάω βαμμένη και χτενισμένη. Έχω διαβάσει για μυθιστορηματικούς έρωτες που δεν είχα ποτέ. Διάβασα για έρωτά μου με κάποιον πολύ κανονικό άνθρωπο, ονόματι Νίκο, με φαλακρίτσα και ότι πήγαινα σε ταβέρνες μαζί του και χόρευα στα τραπέζια. Τηλεφώνησα στον αρχισυντάκτη κι εκείνος μου είπε: “Τι να κάνω βρε Μιμή; Έχω και παιδιά, πώς θα ζήσω;” Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση ή ότι υπήρχε φοβερή έχθρα με την Αλίκη, είναι όλα αστικοί μύθοι».

Όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να ζήσει ξανά, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, ανέφερε: «Αν μπορούσα να ξαναζήσω μία στιγμή της ζωής μου, θα ήταν εκείνη που είδαν για πρώτη φορά τη Μαριτίνα οι γονείς μου, όταν την είχα μωρό στην αγκαλιά μου». Μιμή Ντενίση

Με πιάνει θίψη που ο Κώστας Βουτσάς δεν πρόλαβε να δει την ταινία

Ανοίγοντας το κεφάλαιο της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», η Μιμή Ντενίση υπογράμμισε: «Γυρίσαμε την ταινία “Σμύρνη μου Αγαπημένη” με καύσωνα, πυρκαγιές, Covid και φτάσαμε μέχρι και 500 άτομα σε γύρισμα. Θυμάμαι με καύσωνα στη Μυτιλήνη να φοράμε όλοι χειμωνιάτικα και μου λέει άνθρωπος του νησιού που έπαιζε: “Κυρία Μιμή, να βγάλω το παλτό; Θα σκάσω”. Ο Λεωνίδας Κακούρης μου έλεγε: “Εδώ θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας, δεν μας βλέπω καλά”.

Η ταινία είχε προϋπολογισμό πέντε εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα υπερβήκαμε κατά πολύ. Ήταν το μεγάλο μου όνειρο και με πιάνει θλίψη που δεν την προλάβαν η μαμά μου, η Ολυμπία Δουκάκη και ο Κώστας Βουτσάς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments