Lifestyle

Μιμή Ντενίση: Αυτό είναι το πρότυπο του ιδανικού άντρα

Μιμή Ντενίση: Αυτό είναι το πρότυπο του ιδανικού άντρα
Μιμή Ντενίση: Αυτό είναι το πρότυπο του ιδανικού άντρα που θέλει δίπλα της, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Μιμή Ντενίση στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε για γνωστό, εβδομαδιαίο περιοδικό, αποκάλυψε το ιδανικό για εκείνη πρότυπο άνδρα που θα ήθελε στο πλευρό της, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με την κόρη της, Μαριτίνα που είναι πλέον 20 ετών.

«Ένα παιδί θέτει τις σωστές προτεραιότητες και σταματάς να βάζεις μπροστά τον εαυτό σου. Ευτυχώς, με τη Μαριτίνα έχω τη σχέση που είχα κι εγώ με τη μητέρα μου. Κάθε τρεις ώρες με παίρνει τηλέφωνο, δεν μου δημιουργεί ποτέ την ανασφάλεια του πού είναι και τι κάνει. Γενικά, είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για το παιδί μου» είπε χαρακτηριστικά. 

Σε ερώτηση για το αν της λείπει ένας σύντροφος τόνισε: «Βέβαια μου λείπει! Υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να έχει το ταίρι του; Αυτό όμως δεν είναι ούτε παράσταση ούτε ταινία για να το οργανώσουμε. Πρέπει να έρθει από μόνο του», ενώ για το πόσες φορές έχει ερωτευτεί στη ζωή της πρόσθεσε: «Τους μεγάλους μου έρωτες τους ξέρουν όλοι. Οι υπόλοιπες σχέσεις μου προφανώς, αφού δεν εξελίχθηκαν, δεν ήταν τόσο μεγάλοι έρωτες».

Το ιδανικό πρότυπο άνδρα για τη Μιμή Ντενίση

Όσο για το ποιο είναι το πρότυπο του ιδανικού άνδρα για την ίδια, η ηθοποιός ανέφερε στο περιοδικό «Hello»: «Απαραιτήτως έξυπνος. Είναι αδύνατον να είμαι με χαζό άντρα, θέλω να έχει χιούμορ και ενδιαφέροντα, να μην είναι ανταγωνιστικός και να είναι αυτάρκης, αυτόνομος, με δική του προσωπικότητα και καριέρα.».

Μιμή Ντενίση

Η αποκάλυψη για την ταινία της

Η Μιμή Ντενίση μίλησε σχετικά με την ταινία που ετοιμάζει «Σμύρνη μου αγαπημένη.» Ακόμη, η ίδια είχε αναφέρει ότι γνώριζε αρκετά καλά τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αλλά και για όλες τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις που έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για το σοκ που υπέστη ο χώρος του θεάτρου μετά τις δεκάδες καταγγελίες για παρενοχλήσεις και επιθέσεις, αλλά και για την ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2022.

«Από το 2017 έγραφα το σενάριο. Είναι μια δύσκολη παραγωγή και ίσως η ακριβότερη που έχει γίνει στην Ελλάδα. Βασανιστήκαμε πολύ να συμπληρώσουμε τα χρήματα και πρέπει να ευχαριστήσω την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την Αθηνών. Θα χτίσουμε στον Φλοίσβο την προκυμαία της Σμύρνης. Θα είναι τρομερό και θα μπορεί να την επισκεφθεί ο κόσμος. Θα κάνουμε την ωραία εποχή και μετά ένα μέρος θα το κάψουμε, όπου θα είναι οι δύσκολες μέρες», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Ένα παράπονο έχω. Ενώ η πολιτεία μας βοηθά πολύ και συγκινήθηκα με τον απλό κόσμο που μου έγραψε να ανοίξουμε μια πλατφόρμα για να βάζει ο κόσμος ότι μπορεί, οι πολύ πλούσιοι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν τη σημασία. Περίμενα να εμφανιστούν 5 επιχειρηματίες και 5 εφοπλιστές και να πουν πάρτε κάποια χρήματα. Αυτό με κάνει να ντρέπομαι σαν Ελληνίδα. Το “αγαπώ την Ελλάδα” δεν υπάρχει για την τάξη αυτή, υπάρχει για τους απλούς ανθρώπους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments