Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: «Σημαντικό να πιστεύεις στον εαυτό σου και να παίζεις με καρδιά»

Μαρία Σάκκαρη: «Σημαντικό να πιστεύεις στον εαυτό σου και να παίζεις με καρδιά»
Μαρία Σάκκαρη: «Πιστέψτε με, παίζω με πάθος, έρχομαι από την Ελλάδα. Η ενέργεια που δίνει το κοινό είναι απίστευτη, έπαιζα όπως στο σπίτι μου».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη  που προκρίθηκε στα ημιτελικά του WTA Finals αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

«Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Ήξερα ότι ήταν απίστευτα εδώ, αλλά παίζοντας μπροστά σε αυτό το κοινό το κατάλαβα.

Είναι η πρώτη μεγάλη μου νίκη στο Μεξικό και δεν θα την ξεχάσω ποτέ», τόνισε.

Μαρία Σάκκαρη

Ένιωσα σαν να παίζω στο σπίτι μου

Στη συνέχεια η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στο ματς: «Πιστέψτε με, παίζω με πάθος, έρχομαι από την Ελλάδα. Μοιάζουμε ως χώρες.

Η ενέργεια που δίνει το κοινό είναι απίστευτη, με έκανε να νιώθω ότι παίζω στο σπίτι μου και σας ευχαριστώ πολύ. Με βοηθήσατε να παίξω ακόμα καλύτερα».

Τέλος αναφέρθηκε στους λόγους που νίκησε: «Η τύχη βοηθάει πάντα, αλλά παίζοντας με την καρδιά μου κάνω τα πράγματα πιο εύκολα.

Το τένις είναι το τελευταίο που έχει σημασία, γιατί να πιστεύεις στον εαυτό σου και να παίζεις με καρδιά είναι πάρα πολύ σημαντικό». Μαρία Σάκκαρη

Διεκδικεί μια θέση στο τελικό η Μαρία Σάκκαρη

Στα ημιτελικά του WTA Finals που διεξάγονται στη Γουαδαλαχάρα προκρίθηκε η εντυπωσιακή Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση έκαμψε την αντίσταση της Αρίνα Σαμπαλένκα με 2-1 (7-6 (1), 6-7 (6), 6-3) σετ. Η Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, ενώ έχασε το δεύτερο με τον ίδιο τρόπο. Στο καθοριστικό τρίτο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ, αλλά η Σαμπαλένκα απάντησε με δύο μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1 σετ. Σε εκείνο το σημείο η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια ανέβασε την απόδοσή της, ήταν αλάνθαστη και επικράτησε με 6-3.

Ο συναρπαστικός αγώνας κράτησε 2 ώρες και 47 λεπτά με την Σάκκαρη να έχει 8 άσους, 8 διπλά λάθη, 8 μπρέικ και 70.6% κερδισμένους πόντους σε πρώτο σερβίς. Πλέον η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αναμετρηθεί με την 25χρονη Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ (Νο 8 στον κόσμο) για μια θέση στον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Ισπανίδες Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα και η Πάουλα Μπαντόσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments