Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Προκαλεί ξανά αντιδράσεις – Οργή στο Twitter

Ιωάννα Τούνη: Προκαλεί ξανά αντιδράσεις – Οργή στο Twitter
Ιωάννα Τούνη: Οργή στο Twitter για την influencer που τα έβαλε με αεροπορική εταιρεία επειδή της ζήτησε να πληρώσει το υπέρβαρο.

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο αρνητικών αντιδράσεων από τον κόσμο και στο Twitter ξεσπάνε και πάλι χρήστες εναντίων της. Αυτή τη φορά η influencer έριξε τα πυρά της σε γνωστή αεροπορική εταιρεία, επειδή την χρέωσε για υπέρβαρο στις αποσκευές της με επιπλέον 40 ευρώ.

Θα έλεγε κανείς πως φροντίζει να προκαλεί ντόρο, έστω και με αρνητική προβολή, γύρω από το πρόσωπό της για να ακούγεται και να γνωστοποιείται το όνομά της.

Αρχικά έκανε μια δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας πως πέταξε 50 ευρώ και έφυγε αποκαλώντας «ψωμόλυσες» τους υπεύθυνους της εταιρείας γράφοντας πως δεν πρόκειται να πετάξει ξανά μαζί της.

Η ίδια στην ανάρτησή της εκφράζει την οργή της επειδή όπως αναφέρει με την εν λόγω αεροπορική εταιρεία ταξιδεύει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Η επιχειρηματίας του Instagram έκανε ένα story στο profile της ρωτώντας τους ακόλουθούς τους αν έπραξε σωστό που εκνευρίστηκε.

«Πετάω μίνιμουμ δύο φορές κάθε εβδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει έναν σκασμό λεφτά και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό σε άδεια πτήση γιατί είχα δύο κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου. Με χρέωσαν 40 ευρώ. Τους πέταξα 50 και σηκώθηκα κι έφυγα. Καλά δεν έκανα; Ψωμόλυσες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments