Ελλάδα

8χρονη Κερατσίνι: «Ήξεραν ότι σκοτώθηκε η 8χρονη και ήθελαν να το καλύψουν»

8χρονη Κερατσίνι: «Ήξεραν ότι σκοτώθηκε η 8χρονη και ήθελαν να το καλύψουν»
8χρονη Κερατσίνι: Τι δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά για τον τραγικό θάνατο που βρήκε μια 8χρονη στο Κερατσίνι, όταν προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και να χάσει τη ζωή της. Ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στον ANT1, έκανε λόγο για κάλυψη του θανάτου της.

8χρονη Κερατσίνι: Τι δήλωσε ο δικηγόρος για την επίσκεψή του στο σημείο

Όπως σημείωσε ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης, “πήγα στο σημείο, πήγα να δω την γκαραζόπορτα, να δω πού βρίσκεται ο σεκιουριτάς, να δω τις αποστάσεις, να δω πού βρίσκονται οι κάμερες, υπήρχε φύλακας και αυτό που μου προξένησε τεράστια εντύπωση γιατί ο θάλαμος του φύλακα ήταν μόλις 3 με 4, βαριά πέντε μέτρα από το σημείο που κλείστηκε η θανούσα. Θεωρώ ότι μόνιμα βρίσκεται εκεί, αυτή είναι η δουλειά. 24 ώρες το 24ωρο υπάρχει κάποιος φύλακας και κοιτάζει την είσοδο, γι’ αυτό άλλωστε είναι και το κελί στο αυτό το σημείο, κι επίσης υπάρχουν μόνιμα κάμερες, 24 ώρες το 24ωρο.

Και σίγουρα σ’ ένα τόσο μεγάλο εργοστάσιο θα υπάρχουν και άλλα άτομα που παρακολουθούν τις κάμερες, συνεπώς και κάποιοι άλλοι θα είδαν ότι εκείνη τη στιγμή βρίσκεται ένα ανήλικο 8 χρονών και συνθλίβεται από την πόρτα. Υπάρχουν δεκάδες ερωτήματα και θα δώσουμε απαντήσεις σε όλους”, είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας πως έστω και με δικά του έξοδα θα βάλει δικούς του τεχνικούς συμβούλους και ιατροδικαστές ακόμη και μηχανικό να ελέγξει τον μηχανισμό της γκαραζόπορτας.

8χρονη Κερατσίνι: «Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποδώσουμε δικαιοσύνη»

“Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποδώσουμε δικαιοσύνη. Θεωρώ ότι είναι στάχτη στα μάτια καθαρά για να ελαττώσουμε την κατηγορία” είπε κληθείς να σχολιάσει την αιτιολογία ότι πέρασαν το παιδί για σακούλα. Όπως είπε πως ο ίδιος είδε φωτογραφία και “έβλεπα ένα διαλυμένο σώμα ενός 8χρονου κοριτσιού να έχει κλειστεί από την γκαραζόπορτα το μισό σώμα μέσα στην πόρτα και το άλλο μισό απέξω. Φαινόταν πεντακάθαρα ότι είναι η σορός ενός ανήλικου τέκνου και καμία σακούλα. Δεν είναι δυνατόν σε μια απόσταση 3-4 μέτρων να βλέπουμε ένα ανθρώπινο σώμα και να θεωρούμε ότι είναι σακούλα” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαρκαγιάννης.

8χρονη Κερατσίνι

“Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι συντρέχει ανθρωποκτόνος δόλο” είπε και τόνισε ότι θα ζητήσει για τον λόγο αυτόν μεταβολή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε ανθρωποκτονία εκ δόλου. “Ποιος μου λέει ότι εκείνη τη στιγμή με το πρώτο χτύπημα δεν ζούσε το κοριτσάκι, ποιος μου λέει ότι με το δεύτερο χτύπημα δεν τη χάσαμε εκείνη τη στιγμή, ποιος μου λέει ότι αν δεν ερχόταν άμεσα το ΕΚΑΒ η κοπελίτσα σήμερα θα ζούσε, θεωρώ οτι τόσες ώρες κάτι γινόταν για να καλυφθεί με κάποιο τρόπο το γεγονός. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments