Πολιτική

Οικονόμου: Με τα σημερινά δεδομένα αποκλείεται να υπάρξει lockdown

Οικονόμου: Με τα σημερινά δεδομένα αποκλείεται να υπάρξει lockdown
Οικονόμου: Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα μέτρα έχουν ως στόχο να πιέσουν τους ανεμβολίαστους να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους.

Απέκλεισε και πάλι κάθε ενδεχόμενο lockdown με βάση πάντα τα σημερινά δεδομένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο περιθώριο της προημερησίας συζήτησης στην Βουλή τόνισε πως το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού θα πρέπει να το βλέπουμε σε σχέση με την αποδοτικότητα.

Γιάννης Οικονόμου: Τι λέει για την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού – Που στοχεύουν τα μέτρα

Χαρακτηριστικά σε ερώτηση γιατί η κυβέρνηση δεν προχωράει στη υποχρεωτικότητα και σε άλλες κατηγορίες όπως τα Σώματα Ασφαλείας ανέφερε ότι θα πρέπει να δούμε το τι απέδωσε η ιστορία του μέτρου στους υγειονομικούς. Υπό αυτή την σκοπιά πάρα το γεγονός ότι στους υγειονομικούς δεν αμφέβαλε κανείς ότι έπρεπε να επιβληθεί, η πραγματικότητα είναι ότι η υποχρεωτικότητα δεν απέδωσε σε εκείνους που αρνούνται να εμβολιαστούν. Γιάννης Οικονόμου

Υπάρχει κόσμος παρατήρησε ο κ. Οικονόμου που επιμένει να είναι χωρίς μισθό δύο και δυόμισι μήνες και δεν εμβολιάζεται. Τόνισε επίσης πως σε καμία χώρα δεν έχει υπάρξει υποχρεωτικότητα σε άλλες κατηγορίες πλην υγειονομικών. Σχετικά με τα μέτρα, ο κ. Οικονόμου είπε ότι αυτά έχουν ως στόχο να πιέσουν τους ανεμβολίαστους να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους για να προστατευτούν οι ίδιοι και το σύστημα Υγείας που είναι σε πίεση. Kαι υπό τα σημερινά δεδομένα απέκλεισε να υπάρχει κάποιο lockdοwn.

Ερωτηθείς για την κατάσταση του ΕΣΥ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως υπάρχει αμφίβολα πίεση, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα. «Ήδη ζητάμε κρεβάτια και ΜΕΘ από τον ιδιωτικό τομέα που ανταποκρίνεται στα αιτήματά. Στους γιατρούς προσχωρήσαμε σε επιτάξεις επειδή δεν υπήρχε προσφορά σε αντίθεση με τα ιδιωτικά νοσοκομεία».

Οικονόμου
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments