Lifestyle

Φαίη Ξυλά: για Me Too: «Νιώθουν ότι δε θα τιμωρηθούν ό,τι και να κάνουν»

Φαίη Ξυλά: για Me Too: «Νιώθουν ότι δε θα τιμωρηθούν ό,τι και να κάνουν»
Φαίη Ξυλά: «Είχα καλή συνεργασία με τους ηθοποιούς που κατηγορούνται, αλλά ακόμα κι αυτό έγινε χειριστικά»

Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» και μίλησε για τις σπουδές της, την προσωπική της ζωή και τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής.

Αρχικά, για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, είπε: «Ο μπαμπάς του γιου μου είναι μικρότερος από εμένα, δεν θα στεκόμουν ποτέ στη διαφορά ηλικίας σε μια σχέση. Έχουμε δουλέψει ξανά με τον Κωνσταντίνο και αφού χωρίσαμε, στο θέατρο. Είναι εξαιρετικό παιδί. Όταν υπάρχουν παιδιά, θεωρώ ότι πρέπει να είναι προτεραιότητα. Μπορεί να παύεις να είσαι ζευγάρι, αλλά είστε οι γονείς του παιδιού. Και για τα ζευγάρια που έχουν ένταση, αυτό ισχύει πρέπει να τα αφήνουν πίσω τους, τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Εμείς χωρίσαμε καλά. Ο γιος μου δεν ξέρω με τι θέλει να ασχοληθεί ακόμα, βέβαια, έχει μεγαλώσει στο θέατρο».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο #MeToo και τις καταγγελίες που έγιναν γνωστές στον χώρο του θεάματος. «Θα καθαρίσει το τοπίο, είμαι πολύ υπέρ και έχω απεριόριστο θαυμασμό στα θύματα που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Θεωρώ ότι θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα από εδώ και πέρα και κάποιοι θα κωλώσουν», δήλωσε αρχικά.

Έπειτα, η Φαίη Ξυλά μίλησε για την δική της προσωπική εμπειρία. Όπως είπε, η ίδια δεν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση, αλλά έχει βιώσει άσχημες συμπεριφορές.

«Μιλάμε για κακή συμπεριφορά κατ’ εξακολούθηση. Στο Εθνικό η σχολή ήταν αυστηρή, αλλά είναι άλλο από το να προσβάλλει κάποιος ή να χειροδικεί. Σε εμένα δεν έχει συμβεί το δεύτερο, γιατί μάλλον έθεσα τα όριά μου και αντιστάθηκα. Τόλμησα να αντισταθώ και ούτε αυτό είναι εύκολο. Όταν κάποιος είναι επικίνδυνος για τους γύρω του και το μέγεθος του κακού είναι τόσο μεγάλο, ακυρώνει οτιδήποτε καλό έχει κάνει», είπε σχετικά με τους ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλικά αδικήματα, αλλά το ταλέντο τους εξακολουθεί να εκτιμάται από το κοινό.

«Ο συνδυασμός αλαζονείας, χαμηλής αυτοεκτίμησης και η κατάχρηση εξουσίας τους κάνει να νιώθουν μικροί θεοί, ότι δεν θα τιμωρηθούν ό,τι και αν κάνουν. Έχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιους από αυτούς και να έχω καλή συνεργασία μαζί τους, αλλά ακόμα και αυτό συνέβη χειριστικά», έκλεισε η Φαίη Ξυλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments