Lifestyle

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Το 80% των μαλλιών μου τα έχω χάσει»
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Είχα πρόβλημα από πιτσιρίκι, είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί η κριτής του GNTM έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε με όλη την ειλικρίνεια που την διακατέχει για το πρόβλημα με την υγεία της. «Αυτά τα μαλλιά που βλέπετε είναι του Γιώργου», είπε η Ζενεβιέβ με αυθορμητισμό και εξήγησε: «Το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυρεοειδή μου. Είχα πρόβλημα από πιτσιρίκι, είμαι της γενιάς του Τσέρνομπιλ. Ήξερα ότι θεωρητικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να τον αφαιρέσω».

«Πριν ξεκινήσει η πανδημία, οι όζοι που είχα ήταν και πολλοί και ο ένας είχε φτάσει σε μέγεθος μπαλάκι του γκολφ. Από την αφαίρεση και μετά, ακόμα υπάρχει μια τεράστια ταλαιπωρία. Ο γιατρός μου είχε πει ότι όταν τον αφαιρέσεις θα αλλάξει το 70% της ζωής σου. Αλλάζουν τα πάντα», εξομολογείται η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Ζενεβιέβ Μαζαρί

Είμαι αλλεργική σε πολλά πράγματα

«Εγώ αυτό που έπαθα είναι ότι έχασα τα μαλλιά μου. Είναι από το αποτέλεσμα της αφαίρεσης, μέχρι ο οργανισμός μου να πάρει τα φάρμακα. Μου τα φτιάχνει ο Γιώργος τώρα.

Το άλλο που με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα. Σκέψου τώρα να γυρίζεις, να εργάζεσαι με πανδημία και να ξέρεις ότι το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι το χειρότερο», καταλήγει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι από τις τηλεοπτικές «εκπλήξεις» με το τηλεοπτικό κοινό να τη λατρεύει αφού τη γνώρισε μέσω του Greece Next Top Model του STAR

Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Το πραγματικό της επίθετο είναι Μάντζαρη. Είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι (τη Ροζαλία) και ένα αγοράκι (τον Μιχάλη, τον οποίο φωνάζει Μίσα). Από το 1993 έως το 1998 σπούδασε Art & Design στον Καναδά.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου. Εργάστηκε ως μοντέλο με τους σχεδιαστές Λουκία, Γιώργο Ελευθεριάδη, Filep Motwary and Orsalia Parthenis. Περπάτησε σε αρκετές πασαρέλες. Για τρία χρόνια ταξίδεψε στην Κεντρική και Νότια Αμερική, ψάχνοντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα.

Έπειτα γύρισε και πάλι στην Ελλάδα και εργάστηκε ως φωτογράφος μόδας. Η δουλειά της δημοσιεύθηκε σε μεγάλα περιοδικά, τόσο ελληνικά όσο και ξένα. Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά και οι περισσότερο τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Στις 17 Αυγούστου 2015 η Ζενεβιέβ παντρεύτηκε στην Κίμωλο, τον αγαπημένο της Βασίλη Καρύδη.

Η κριτής του GNTM μίλησε για το γεγονός ότι ζηλεύει τον άνδρα της, τονίζοντας ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί η ζήλια είναι κακό συναίσθημα. Εγώ χαίρομαι που ζηλεύω τον άντρα μου. Είμαστε πάνω από 13 χρόνια μαζί και το ότι τον ζηλεύω ακόμα και με ζηλεύει ακόμα δείχνει ότι είμαστε ζωντανοί οργανισμοί και θέλουμε ο ένας τον άλλον. Όλα, βέβαια, είναι μέχρι ενός σημείου. Το θέμα είναι πάντα τα όρια και να μην ξεφεύγεις από αυτά».

«Ο γάμος μας έγινε για πρακτικούς κυρίως λόγους αλλά τελικά δεν νομίζω πως έχει υπάρξει πιο ωραία στιγμή στη ζωή μου» πρόσθεσε η κριτής του GNTM. «Ήταν ο πιο ρομαντικός γάμος… Μια απίστευτη στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments