Αθλητισμός

Champions League: Μεγάλη νίκη για Μάντσεστερ Σίτι – Πικρή ήττα για Ατλέτικο Μαδρίτης

Champions League: Μεγάλη νίκη για Μάντσεστερ Σίτι – Πικρή ήττα για Ατλέτικο Μαδρίτης
Champions League: Γεμάτη από ματς αστέρων ήταν η σημερινή βραδιά με νίκες για Ρεάλ Μαδρίτης, Λειψία, Λίβερπουλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Βραδιά πολλών αστέρων και πολλών γκολ για την πρεμιέρα των Ομίλων του Champions League. Ήδη την Τρίτη η Μπάγερν νίκησε την Ντιναμό Κιέβου και βγήκε πρώτη στον Όμιλο της, ενώ από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να νικήσει την Βιγιαρεάλ.

Πιο συγκεκριμένα, αν και η βραδιά δεν έχει ντέρμπι, έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι η θέση των ομάδων στην κατάταξη τους στους ομίλους του Champions League. Τα δύο ματς που τράβηξαν το ενδιαφέρον είναι εκείνο της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν και ο αγώνας της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μίλαν.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ντόρτμουντ 3-1

Στο 30′ γκολ του Πέντρο Γκονσάλες, και στο 39 ακόμα ένα

Η μπάλα στρώνεται στον Γκονσάλβες, που με φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής κάνει το 2-0.
Ο Κόμπελ αποτρέπει το χατ τρικ του Γκονσάλβες, όμως ο Πόρο παίρνει το ριμπάουντ με κεφαλιά και κάνει το 3-0.

Στις καθυστερήσεις η Ντόρτμουντ κάνει το 1-3 με γκολ του Μάλεν.

https://www.youtube.com/watch?v=PbRpx5rdb0A

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1

Η Σίτι θέλει έναν βαθμό για να προκριθεί, και με νίκη, θα κάνει το πέρασμα στους 16, ως πρώτη του γκρουπ. Οι Γάλλοι θα συνεχίσουν την πορεία τους, με δύο ισοπαλίες ή με ήττα της Κλαμπ Μπριζ στα δυο τελευταία ματς, με πρώτο αυτό, εναντίον της Λειψίας. Πρόκειται για ματς που ίσως κρίνει την πρώτη θέση.

Ο Εμπαπέ βάζει σε θέση οδηγού την Παρί Σεν Ζερμέν στο 50′. Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, ο Ερέρα έκανε το γύρισμα, ο Εμπαπέ από τα δεξιά πλάσαρε, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Έντερσον.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον δρόμο για την ισοφάριση στο 63′. Έπειτα από μπαλιά του Ρόδρι και παρέμβαση του Ζεσούς ο Στέρλινγκ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 76′, ο Μαχρέζ έψαξε τον Μπερνάρντο Σίλβα στην αριστερή πλευρά και εκείνος κατέβασε στον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος με πολύ ωραίο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μίλαν 0-1

Σέντρα του Κεσιέ και ο Μεσίας στην καρδιά της άμυνας πιάνει την κεφαλιά για το 1-0 στο 87′.

Λίβερπουλ – Πόρτο 2-0

Απίθανο μακρινό σουτ του Τιάγκο από τα 30 μέτρα, στη γωνία του Κόστα για το 1-0 στο 52′.
Ο Χέντερσον από δεξιά βγάζει στον Σαλάχ, αυτός κάνει ωραία προσποίηση και απελευθερώνεται, πλασάρει και γράφει το 2-0 στο 70′.

Κλάμπ Μπρυζ – Λειψίας 0-5

Η Λειψία μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 12′. Ο Σίλβα έκανε το σουτ, απέκρουσε ο κίπερ της Μπριζ, ο Ενκουνκού πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ο Φόρσμπεργκ ευστόχησε και η Λειψία έκανε το 2-0 στο 17′. Η Λειψία κάνει ό,τι θέλει και ο Αντρέ Σίλβα έκανε το 3-0 απέναντι στην Μπριζ στο 26′.
Στο 47′ τρομερή έμπνευση του Έμιλ Φόρσμπεργκ, ο οποίος έκανε το μακρινό σουτ και έγραψε το 0-4. Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Στις καθυστερήσεις ο Ενκουνκού κάνει το 5-0 για την Λειψία.

https://www.youtube.com/watch?v=hr_-ATWTJKU

Σερίφ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Η Ρεάλ είχε κερδίσει φάουλ εκτός περιοχής. Ο Αλάμπα εκτέλεσε με τη μπάλα να βρίσκει στον Κριστιάνο, να αλλάζει πορεία και να νικάει τον Αθανασιάδη για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο 30′.

Ο Τόνι Κρόος βρέθηκε σε θέση βολής εκτός περιοχής, επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία πέρασε μέσα από τη γραμμή του τέρματος του Αθανασιάδη για το 0-2 της Ρεάλ στο 47′.

Ο Μπενζεμά βρέθηκε τη μπάλα στα πόδια του εκτός περιοχής, έκανε το σουτ και νίκησε τον Αθανασιάδη για να πετύχει το 3-0 για τη Ρεάλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments