Αθλητισμός

Αντσελότι: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, ο Μπενζεμά είναι ήρεμος»

Αντσελότι: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, ο Μπενζεμά είναι ήρεμος»
Αντσελότι: «Είναι ήρεμος, αφού είναι ένα θέμα που τον αφορά και για το οποίο συζητάμε εδώ και καιρό. Ο Μπενζεμά είναι απόλυτα συγκεντρωμένος»

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε ένα σχετικά εύκολο διπλό την Τετάρτη στη Μολδαβία κόντρα στη Σέριφ με 3-0 για την 5η αγωνιστική του Champions League. Μετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, φάνηκε στις δηλώσεις του ικανοποιημένος και είπε χαρακτηριστικά πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Αντσελότι

Οι δηλώσεις του τεχνικού Κάρλο Αντσελότι:

«Συνεχίζουμε στον σωστό δρόμο. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όλοι είναι δυνατοί σωματικά. Είναι σημαντικό για εμάς να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο και θα εργασθούμε για να ολοκληρώσουμε την πορεία μας, όπως την αρχίσαμε».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ο Αντσελότι και στην κατηγορία για εκβιασμό του Καρίμ Μπενζεμά  λέγοντας:

«Δεν το συζητήσαμε τώρα. Είναι ήρεμος, αφού είναι ένα θέμα που τον αφορά και για το οποίο συζητάμε εδώ και καιρό. Ο Μπενζεμά είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην εργασία του, το έκανε πολύ καλά, τον είδα πολύ ήρεμο πριν τον αγώνα και πολύ καλά κατά την διάρκεια της αναμέτρησης».

Αντσελότι

Η υπόθεση του Μπενζεμά

Καταδικαστική ήταν η ετυμηγορία του δικαστηρίου για τον Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και άλλων τεσσάρων ανδρών, που κατηγορήθηκαν ότι εκβίασαν τον Ματιέ Βαλμπουενά για το περίφημο sex tape.

Όπως έγινε γνωστό, ο επιθετικός της Ρεάλ τιμωρήθηκε με έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή, καθώς και με 75.000 ευρώ πρόστιμο. Στην ετυμηγορία αναφέρεται ότι ο λόγος που η ποινή δεν ήταν πιο βαριά ήταν ότι αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό ότι ο Μπενζεμά δεν είχε αντιληφθεί τον εγκληματικό χαρακτήρα της πράξης του.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο μέσος του Ολυμπιακού έδωσε το κινητό του τηλέφωνο στον Άξελ Άνγκοτ, έναν άνθρωπο που συνδέεται με ποδοσφαιρικούς κύκλους στη Γαλλία και του ζήτησε να μεταφέρει το περιεχόμενό του σε νέο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Άνγκοτ ανακάλυψε σεξουαλικό βίντεο στο τηλέφωνο που αφορούσε το Βαλμπουένα. Οι εισαγγελείς λένε ότι ο Ανγκότ και ένας φίλος του, ο Μουσταφά Ζουάουι, κατέληξαν σε ένα σχέδιο για να προσεγγίσουν τον Βαλμπουένα και να τον απειλήσουν ότι θα δημοσιοποιήσουν το βίντεο αν δεν τους πληρώσει.

Οι εισαγγελείς αναμένεται να πουν στο δικαστήριο ότι κάποιος τηλεφώνησε στον Βαλμπουένα τον Ιούνιο του 2015, ενώ βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο της γαλλικής ομάδας στο Clairefontaine, δυτικά του Παρισιού, και είπε ότι ήθελε να «συνεννοηθεί» για το sex tape.

Τι κατήγγειλε ο Βαλμπουένα

Ο Βαλμπουένα, ο οποίος είπε ότι δέχτηκε αρκετές κλήσεις, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Οι Ανγκότ και Ζουάουι φέρονται να ζήτησαν τη βοήθεια ενός από τους φίλους του Μπενζεμά, του Καρίμ Ζενάτι. Αυτός κατηγορείται ότι με τη βοήθεια του Μπενζεμά ως «μεσάζοντα» επικοινώνησε με τον Βαλμπουενά, για να τον εκβιάσει.

Στις 6 Οκτωβρίου 2015, τέσσερις μήνες μετά την έναρξη των κλήσεων, ο Μπενζεμά φέρεται να επισκέφτηκε τον Βαλμπουενά και του είπε ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να «διαχειριστεί» την πιθανή δημοσίευση του βίντεο.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Μπενζεμά στρατολογήθηκε από τους φερόμενους εκβιαστές για να πείσει τον συμπαίκτη του να πληρώσει. Ο Μπενζεμά είπε ότι ενήργησε ως ενδιάμεσος για να βοηθήσει τον φίλο του από μια δύσκολη κατάσταση προειδοποιώντας τον: «Να είναι προσεκτικός. Πρόκειται για πολύ, πολύ σκληρούς εγκληματίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments