Ειδήσεις

Ελίφ – Επεισόδιο 976: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 976: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 976: Ο Κερέμ βρίσκει σπίτι για την Ασλί, χωρίς εκείνη να το ξέρει. Μαζί με τη Μελέκ και την Ελίφ μετακομίζουν στο νέο σπίτι.

Ελίφ: Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Ασλί ανοίγει την καρδιά της στην Μπιρτσέ και εκείνη λέει στον Κερέμ όσα έμαθε. Ο Κερέμ συναντάει έναν μεσίτη και στη συνέχεια η Μπιρτσέ λέει στην Ασλί πως της βρήκε σπίτι. Η Μελέκ και η Ασλί πηγαίνουν να δουν το σπίτι, τους αρέσει και το νοικιάζουν. Η Ασλί τηλεφωνεί στην Μπιρτσέ και την ευχαριστεί. Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως το σχέδιο του είχε επιτυχία και ζητάει από την Μπιρτσέ να μη μάθει ποτέ η Ασλί ότι εκείνος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ συνεχίζουν να περνάνε μαζί χρόνο κάνοντας ποδήλατο. Η Ράνα δέχεται την επίσκεψη δύο μαφιόζων εκ μέρους του Ταρίκ…

Ελίφ – Επεισόδιο 976

Ο Κερέμ βρίσκει σπίτι για την Ασλί, χωρίς εκείνη να το ξέρει. Μαζί με τη Μελέκ και την Ελίφ μετακομίζουν στο νέο σπίτι. Η Ελίφ βρίσκει ένα γατάκι και το παίρνει μαζί της. Η Παρλά ακούει μια συζήτηση του Κερέμ και παρεξηγεί την κατάσταση.

Οι άντρες του Ταρίκ επικοινωνούν με τη Ράνα. Η Ράνα όμως διστάζει από τη μία και από την άλλη δεν θέλει να δώσει τα χρήματα, που της ζητάνε.

Ο Σαφάκ είναι αποφασισμένος να φύγει. Ο Τουφάν πηγαίνει στη Ζουλιντέ και της ζητάει να πάει τον Εμιρχάν στο λούνα παρκ. Ο Σαφάκ τους βλέπει μαζί και νιώθει θλίψη.

Η Παρλά γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ νοίκιασε σπίτι στη βοηθό του…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments