Ελλάδα

Φίλος της Καρολάιν: Είναι σιχαμένος, πόσες φορές θα τη δολοφονήσει

Φίλος της Καρολάιν: Είναι σιχαμένος, πόσες φορές θα τη δολοφονήσει
Φίλος της Καρολάιν: «Είναι σιχαμένος! Πόσες φορές θα δολοφονήσει την Καρολάιν; Πρώτα τη δολοφόνησαν «οι ληστές», και μετά ο ίδιος».

Νέες αποκαλύψεις για ακόμη μία ημέρα ύστερα από  τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε όλο το Πανελλήνιο. Στη δημοσιότητα ήρθε νέο βίντεο ντοκουμέντο που βρέθηκε στο κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και στο οποίο φαίνεται η νεκρή Καρολάιν σε στιγμές ξενοιασιάς και απόλυτης ευτυχίας. Στενός φίλος της Καρολάιν ξεσπά κατά του συζυκτονόνου με αφορμή το βίντεο. Φίλος της Καρολάιν

Τα λόγια του αδελφικού φίλου της άτυχης Καρολάιν

Στο βίντεο ντοκουμέντο παρατηρούμε  την Καρολάιν χαμογελαστή στην εξοχή παρέα με τον σκύλο –πιθανόν  εκείνον που βρέθηκε σκοτωμένος στην είσοδο της μεζονέτας των Γλυκών Νερών από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Αδερφικός στενός  φίλος της Καρολάιν μιλώντας στον ΑΝΤ1, άσκησε έντονη κριτική κατά του συζυγοκτόνου με τη δήλωσή του.

«Είναι σιχαμένος! Πόσες φορές θα δολοφονήσει την Καρολάιν; Πρώτα τη δολοφόνησαν «οι ληστές», μετά ο ίδιος «γιατί πήρε η Καρολάιν να χτυπήσει το μωρό», όπως τόλμησε να πει και τώρα την Καρολάιν τη δολοφόνησαν έμποροι ναρκωτικών; Πόσα ψέματα! Με τα καινούργια που γράφονται γιατί δεν αντιδρά; Είναι πανέξυπνος!

Όπως έστησε σκηνικό ληστείας, τώρα θέλει να στήσει νέο σκηνικό, γιατί έτσι τον βολεύει» τονίζει ο φίλος της. Φίλος της Καρολάιν

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Με μια πρόταση καταπέλτη, που αριθμεί είκοσι τέσσερις σελίδες, ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Νούλης εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο την παραπομπή στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Ο εισαγγελικός ζητά την παραπομπή του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Κάρολαιν Κράουτς σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου σε βαθμό κακουργήματος, ψευδή καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον εισαγγελέα η ήρεμη ψυχική κατάσταση στην οποία τέλεσε την πράξη συνάγεται από τον τρόπο και τις συνθήκες εκτέλεσης της. Μάλιστα, ο εισαγγελικός λειτουργός φέρεται να περιγράφει αναλυτικά τους παράγοντες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία έγινε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από το δράστη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments