Οικονομία

Φορολογικό πιστοποιητικό: Λήγει η προθεσμία έκδοσης

Φορολογικό πιστοποιητικό: Λήγει η προθεσμία έκδοσης
Φορολογικό πιστοποιητικό: Παράταση δόθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την προθεσμία έκδοσης φορολογικού πιστοποιητικού για το 2020 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι έχουν λίγες ακόμη ημέρες στη διάθεσή τους για να το εκδώσουν.

Παράταση δόθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την προθεσμία έκδοσης φορολογικού πιστοποιητικού για το 2020 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι έχουν λίγες ακόμη ημέρες στη διάθεσή τους για να το εκδώσουν.

ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία σε 70 ΔΟΥ η πλατφόρμα “Τα αιτήματά μου”

Σε λειτουργία συνολικά σε 70 ΔΟΥ από την ΑΑΔΕ επεκτείνεται η λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας “Τα Αιτήματά μου” με προοπτική το αμέσως προσεχές διάστημα να ενταχθεί το σύνολο των ΔΟΥ της επικράτειας.

Τι παρέχει η πλατφόρμα

Μέσω της πλατφόρμας ο φορολογούμενος ή ο εκπρόσωπός του μπορεί να υποβάλει το αίτημά του προς συγκεκριμένη Υπηρεσία της ΑΑΔΕ και για συγκεκριμένη Διαδικασία, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία μπορεί να επισυνάψει ηλεκτρονικά. Επίσης μπορεί να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία εξέλιξης του αιτήματος από την προσωπική του «θυρίδα» λαμβάνοντάς σε αυτή και την απάντηση της Υπηρεσίας. Δείτε εδώ σε ποιες Υπηρεσίες της ΑΑΔΕ είναι δυνατή η υποβολή αιτήματος ψηφιακά μέσα από το https://myaade.gov.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments