Αθλητισμός

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ: Μολότοφ, σιδηρόβεργες και μαχαίρια εντοπίστηκαν σε συνδέσμους τους

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ: Μολότοφ, σιδηρόβεργες και μαχαίρια εντοπίστηκαν σε συνδέσμους τους
ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ: Μολότοφ, μαχαίρια και σιδηρόβεργες, βρήκαν μεταξύ άλλων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Μολότοφ, μαχαίρια και σιδηρόβεργες, βρήκαν μεταξύ άλλων αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε έρευνες που πραγματοποίησαν σε συνδέσμους φιλάθλων ομάδων της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚΑΡΗΣ, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Πιο ειδικά,  σε δύο συνδέσμους του ΠΑΟΚ και σε έναν του ‘Αρη σε περιοχές του Ευόσμου και της Σταυρούπολης, μετά από έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, μπιτόνια με βενζίνη και γυάλινες φιάλες, πολλά ξύλινα και μεταλλικά αντικείμενα, μαχαίρια, τσεκούρι, σφυρί και φτυάρι, πυροτεχνικές κατασκευές και άλλα πολύ επικινδυνά αντικείμενα, σύμφωνα με το ΑΠΕ. ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Το ντου της αστυνομίας έγινε με αφορμή το αυριανό παιχνίδι στη Τούμπα

Μετά το ντου της αστυνομίας αποφάσισαν να συνεχίσουν τις έρευνες  και να διεξάγονται συχνά πυκνά σε διάφορα  διαστήματα χωρίς προειδοποίηση, ενώ η συγκεκριμένη φέρεται να έγινε με αφορμή το ντέρμπι των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Τελικά, μετά από ειδεχθές έρευνες συνελήφθη ένας 37χρονος, υπεύθυνος ενός εκ των συνδέσμων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αναζητούνται οι υπεύθυνοι και των άλλων δύο συνδέσμων.

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και μια μεγάλη γιορτή

H Θεσσαλονίκη αύριο Κυριακή 28 Νοεμβρίου θα χωριστεί στα δυο, καθώς ετοιμάζεται για το 212ο ντέρμπι, ένα ραντεβού που αναμένεται με πολύ αγωνία, και το οποίο συναρπάζει και ιντριγκάρει μια ολόκληρη πόλη.

«Ασπρόμαυροι» και «κιτρινόμαυροι» έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα – οι μεν την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, αλλά και τη «λευκή» ισοπαλία στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν, και οι δε από ένα αποτέλεσμα πολύ άσχημο 0-5  χαμένοι από τον ΠΑΣ Γιάννινα, και ελπίζουν να καταφέρουν να πάρουν τις εντυπώσεις στην Τούμπα. Έχοντας ανεβασμένο ηθικό έπειτα από τις επιτυχίες επί των ΑΕΚ και της Φενέρμπαχτσέ, η ομάδα του  Ολυμπιακού υποδέχεται την ομάδα της Μαγνησίας τον Βόλο στον Πειραιά στο γήπεδο του Καραϊσκάκη, με στόχο να επικρατήσει και να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments