Ελλάδα

Εγκατάλειψη μωρού: Βρέθηκε παρατημένο έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο – Αναζητούνται οι γονείς

Εγκατάλειψη μωρού: Βρέθηκε παρατημένο έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο – Αναζητούνται οι γονείς
Εγκατάλειψη μωρού: Το πρωί της Κυριακής ένα μωρό βρέθηκε έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στην οδό Πατησίων 44, χωρίς να υπάρχει κάποιος δίπλα του. Το κοριτσάκι  βρέθηκε εγκαταλειμμένο στον προαύλιο χώρο του Μουσείου από μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Το πρωί της Κυριακής ένα μωρό βρέθηκε έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στην οδό Πατησίων 44, χωρίς να υπάρχει κάποιος δίπλα του. Το κοριτσάκι  βρέθηκε εγκαταλειμμένο στον προαύλιο χώρο του Μουσείου από μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία και με εντολή του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” όπου οι γιατροί εξέτασαν το μωράκι και διαπίστωσαν πως είναι καλά στην υγεία του. Οι αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους γονείς του ανήλικου παιδιού.

Όσον αφορά το αστυνομικό δελτίο της ημέρας συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στο Λιμενικό για αγνοούμενο ψαρά στον Μεσσηνιακό Κόλπο. Ο άνδρας, περίπου 55 ετών, είχε πάει για ψάρεμα σε βράχια σήμερα το πρωί (28/11) στη θέση «Καφιόνα» στην Περιφέρεια Λακωνίας. Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, για άγνωστο λόγο ο ψαράς βρέθηκε στη θάλασσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments