Ελλάδα

Υπουργείο Παιδείας: Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε τη μαθήτρια στο ΕΠΑΛ

Υπουργείο Παιδείας: Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε τη μαθήτρια στο ΕΠΑΛ
Υπουργείο Παιδείας: Θέση πήρε το υπουργείο Παιδείας για το απίστευτο περιστατικό, που έλαβε χώρα σε ΕΠΑΛ της Αττικής, όπου καθηγητής φαίνεται σε βίντεο να χτυπάει μαθήτρια.

Θέση πήρε το υπουργείο Παιδείας για το απίστευτο περιστατικό, που έλαβε χώρα σε ΕΠΑΛ της Αττικής, όπου καθηγητής φαίνεται σε βίντεο να χτυπάει μαθήτρια.

Η υπουργός Παιδείας,κ.  Νίκη Κεραμέως, σχετικά με την υπόθεση του εκπαιδευτικού που βιαιοπράγησε κατά μαθήτριας, ζήτησε την εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, ώστε να αποδοθούν οι μόνιμες κυρώσεις. Νίκη Κεραμέως

Ο καθηγητής χτυπά στο πρόσωπο τη μαθήτρια, της τραβά τα μαλλιά και τη ρίχνει στο έδαφος. Οι συμμαθητές της κοπέλας έσπευσαν να την προστατεύσουν, ορμώντας στον καθηγητή, ωστόσο και τα παιδιά λίγο αργότερα ξέφυγαν από τα εσκαμμένα καθώς έσπασαν και αναποδογύρισαν το όχημα του καθηγητή. Μετά το περιστατικό ο καθηγητής έχει συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου.

Μενίδι: Δύο άνδρες αποπειράθηκαν να βιάσουν δύο ανήλικα παιδιά έξω από σχολείο

Σοκ έχει προκληθεί στο Μενίδι, όταν δύο παιδιά 17 ετών δυο 17χρονα παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι όταν δέχτηκαν επίθεση στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους στην περιοχή της Λαθέας, στις Αχαρνές από δυο ενήλικες άντρες Πακιστανικής καταγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επιτέθηκαν στα παιδιά τα οποία στη αρχή ξυλοκόπησαν ενώ στην συνέχεια προσπάθησαν να ασελγήσουν στην νεαρή κοπέλα. Τα παιδιά στην προσπάθεια τους να σωθούν έβαλαν τις φωνές και για καλή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους οι οποίοι τους φώναξαν και τράπηκαν σαν φυγή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments