Lifestyle

Light: «Ο Αντετοκούμπο έγινε πρότυπο όταν πήγε στο NBA πριν ήταν ένας αράπης»

Light: «Ο Αντετοκούμπο έγινε πρότυπο όταν πήγε στο NBA πριν ήταν ένας αράπης»
Light: «Δείτε πότε έγινε πρότυπο ο Γιάννης. Όταν πήγε στο ΝΒΑ, όταν έγινε MVP. Μέχρι τότε, συγχωρέστε με κιόλας για τη γλώσσα, αλλά ήταν ένας αράπης».

O Light παρουσιάστηκε στο «Just the 2 of us» και αναφερόμενος στον ρατσισμό που κυριαρχεί στις ημέρες μας αναφέρθηκε στον φίλο του  Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο διάσημος τράπερ, ο οποίος είναι ένας από τους αγαπημένους μουσικούς  του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς αρκετά συχνά  «ανεβάζει» διάσπαρτα «Stories» από τα νέα κομμάτια του Καλλιτέχνη. Ο Έλληνας σούπερ σταρ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρατσισμό. Μάλιστα υποστήριξε ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει, ενώ όταν αναφέρθηκε το όνομα του δύο φορές MVP του ΝΒΑ είπε:

«Δείτε πότε έγινε πρότυπο ο Γιάννης. Όταν πήγε στο ΝΒΑ, όταν έγινε MVP. Μέχρι τότε, συγχωρέστε με κιόλας για τη γλώσσα, αλλά ήταν ένας… αράπης. Δεν είναι όλα τα παιδιά από τη Νιγηρία… Αντετοκούνμπο. Κάνουν μια δουλειά 9 με 5, σε delivery, σουβλατζίδικο, μεταφορική… Εκεί βλέπεις εάν υπάρχει ρατσισμός». Light

Δεν πίστευα στην αρχή ότι ήταν αλήθεια

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να μάθει περισσότερα για εκείνον, ενώ δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για την απώλεια του φίλου του, Mad Clip.

«Με πήρανε τηλέφωνο και μου είπανε να νέα. Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά σιγά – σιγά άρχισε να μπαίνει στην πραγματικότητα. Σίγουρα ήταν μια τεράστια απώλεια και σε προσωπικό επίπεδο για τους ανθρώπους που τον ξέραμε και τον αγαπούσαμε αλλά ακόμα και για τους θαυμαστές και τον κόσμο που μπορεί να τον ήξερε μέσα από το youtube, ήταν μια τεράστια απώλεια», είπε ο Light για τον Mad Clip.

Να μην κάνουν τα λάθη μου

Όσο για την επιτυχία ως τράπερ, ο Light τόνισε: «Είναι δίκοπο μαχαίρι το να σε θαυμάζουν τα νέα παιδιά και να σε βλέπουν ως κάτι που θα ήθελαν να γίνουν, αλλά παράλληλα αυτό σου δίνει και μία ευθύνη την οποία δεν ξέρω αν θέλω σαν καλλιτέχνης να την έχω επάνω μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments