Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οι αντιδράσεις των επιτελείων στα πρώτα αποτελέσματα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οι αντιδράσεις των επιτελείων στα πρώτα αποτελέσματα
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Με το Νίκο Ανδρουλάκη να είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο των εκλογών η αγωνία περνά στα επιτελεία των Παπανδρέου και Λοβέρδου.

Με το Νίκο Ανδρουλάκη να είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο των εκλογών η αγωνία περνά στα επιτελεία των Παπανδρέου και Λοβέρδου.

«Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι εξαιρετικά για εμάς. Είμαστε πρώτοι με καθαρή διαφορά» έλεγαν συνεργάτες του. Ωστόσο δηλώνουν «σοβαροί και ενωτικοί, με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία».

Αισιόδοξοι δηλώνουν και στο επιτελείο του Ανδρέα Λοβέρδου εκτιμώντας ότι εκείνος θα περάσει στον β’ γύρο. Οπως σημειώνουν, στο 9.92% των εκλογικών κέντρων (με ελάχιστη ενσωμάτωση Αθήνας) και με ψηφίσαντες 15.331, η εικόνα είναι η εξής: 34.43% Ανδρουλάκης, Λοβέρδος: 30.64%, Παπανδρέου: 23.2%. Επίσης, στην Αττική στο 13% των ψηφοφόρων Νίκος Ανδρουλάκης 29%, Α. Λοβέρδος 31,2%, και Γ. Παπανδρέου 30,2%.

«Πάγωσε» το επιτελείο Παπανδρέου

«Πάγωσε» το επιτελείο Παπανδρέου μετά την παρουσίαση των πρώτων αποτελεσμάτων από την ΕΔΕΚΑΠ, που δίνουν καθαρή πρωτιά στο Νίκο Ανδρουλάκη και φέρνουν στη δεύτερη θέση τον πρώην πρωθυπουργό.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στελέχη και στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα και μάλιστα εκτιμούσαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα προηγηθεί με διακριτή διαφορά, κόβοντας πρώτος το νήμα. Παπανδρέου

Νίκο Ανδρουλάκη ψήφισε το Λονδίνο

Στο μοναδικό εκλογικό τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο για τις για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ ψήφισαν συνολικά 224 άτομα.

Έλαβαν κατά σειρά προτίμησης: Νίκος Ανδρουλάκης 89, Γιώργος Παπανδρέου 65, Ανδρέας Λοβέρδος 38, Παύλος Χρηστίδης 17, Παύλος Γερουλάνος 11, Χάρης Καστανίδης 3. Υπήρξε και ένα άκυρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments