Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Δέκα συμβάσεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Θέσεις εργασίας: Δέκα συμβάσεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Θέσεις εργασίας: Με δέκα υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με δέκα υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Ζητούνται κτηνίατροι και τεχνολόγοι ζωικής παραγωγής.

Οι θέσεις αφορούν στις περιοχές

  • Αγία Παρασκευή (Αττική)
  • Πάτρα (Αχαϊα)
  • Τρίπολη (Αρκαδία)
  • Ηράκλειο (Κρήτη)
  • Χανιά (Κρήτη)
  • Ρόδος (Δωδεκάνησα)

Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ηλεκτρονικά [email protected] [Υπόψη κας Αικατερίνης Γαρδελίνου – Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6010903 (εσωτ. 87584)]. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Πρόσληψη

Η υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων βάσει αυτεπάγγελτου ή κατ’ ένσταση ελέγχου του ΑΣΕΠ που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το φορέα, ενώ απολύονται οι υποψήφιοι που δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης. Οι απολυόμενοι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή. Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον πίνακα της οικείας ειδικότητας, κατά τη σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments