Lifestyle

Βανδή: Πήγε στο θέατρο για να καμαρώσει τον Μπισμπίκη ενώ κάνει πρόβες

Βανδή: Πήγε στο θέατρο για να καμαρώσει τον Μπισμπίκη ενώ κάνει πρόβες
Βανδή: Στα παρασκήνια του θεάτρου για να καμαρώσει με τη σειρά της τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη.

Αχώριστοι είναι αυτό το διάστημα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι δεν κρύβουν τον έρωτά τους και πλέον ακολουθούν ο ένας τον άλλο και στα επαγγελματικά τους.

Μέχρι τώρα είχαμε δει τον Μπισμπίκη να πηγαίνει στα μπουζούκια για να απολαύσει την αγαπημένη του αλλά τώρα έγινε το αντίθετο.

Δέσποινα Βανδή: Πήγε στο θέατρο για να καμαρώσει τον Βασίλη Μπισμπίκη ενώ κάνει πρόβες

Η Βανδή πήγε στο θέατρο, όπου παρακολούθησε τον αγαπημένο της να κάνει πρόβες για τη νέα του παράσταση.

ΒΑΝΔΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ

Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε μάλιστα με τη Μπέττυ Βακαλίδου, πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης που πρόκειται να ανεβεί τις επόμενες εβδομάδες. Εκείνη δημοσίευσε φωτογραφίες με τη Δέσποινα Βανδή γράφοντας στη λεζάντα:

“Τα Κοκκινα Φαναρια”

του Βασιλη Μπισμπικη – Cartel Τεχνοχώρος Βανδή

Βανδή – Μπισμπίκης: Μετά το τέλος του J2US, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο, ο Μανώλης Κονταρός. Μάλιστα, ο γνωστός λυράρης, ο Ρεθυμνιώτης μουσικός ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη γεμάτη κέφι και τραγούδι βραδιά.

Ο Μανώλης Κονταρός είχε κοντά του τα “κουμπαράκια” του, τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη οι οποίοι έδειξαν να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες του Κρητικού μουσικού μέχρι τις πρώτες πρωινές μέρες.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τους στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου όπου και οι φωτογραφικοί φακοί έκαναν τη… νύχτα μέρα.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβονται μιας και το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσαν να κρατήσουν μυστικές τις κοινές εξόδους τους, παρ’ όλο που συχνά φωτογραφικό υλικό και βίντεο επιβεβαίωναν τη φήμη.

Όσο για τη γνωριμία τους, παρ’ όλο που όλοι πίστευαν ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γνωρίστηκαν εν ώρα δουλειάς, η εκπομπή Τι λες τώρα αποκάλυψε μία άλλη εκδοχή, ότι γνωρίστηκαν στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Οι σχέσεις μάλιστα του ζευγαριού με τον ηθοποιό και παρουσιαστή είναι πολύ φιλικές.

Έτσι, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα πρόσφατα εγκαίνια για να τον στηρίξουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments