Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια: Η καυτή εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο όταν ήταν άγνωστη

Ζέτα Μακρυπούλια: Η καυτή εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο όταν ήταν άγνωστη
Ζέτα Μακρυπούλια: Πρόκειται για παλιές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε η άγνωστη τότε ηθοποιός και μοντέλο αφοπλίζοντας την κάμερα.

Πρόκειται για παλιές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε η άγνωστη τότε ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια και μοντέλο αφοπλίζοντας την κάμερα.

Το αποτέλεσμα όμως από τις σειρές που συμμετείχε σε πρώιμη ηλικία παραμένει διαχρονικό και άκρως απολαυστικό καθώς ήταν και είναι μια καλλονή.

Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Η διάσημη ξανθιά παρουσιάστρια όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι αναμφίβολα μία από τις πιο hot παρουσίες στο χώρο της ελληνικής τηλεόρασης. Την παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ την γνωρίσαμε σε ένα ρόλο που άφησε εποχή, αυτόν της Αμαλίας στο πετυχημένο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε». Την πετυχημένη παρουσιάστρια την θυμόμασταν ανέκαθεν ξανθιά, και το σοκ ήταν μεγάλο για τους θαυμαστές της όταν είδαν μία φωτογραφία της από το μακρινό παρελθόν να κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Από τον καιρό που έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση μέχρι και σήμερα η ξανθιά παρουσιάστρια έχει αλλάξει πολύ. Πλέον είναι μια ώριμη και γοητευτική γυναίκα που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Ωστόσο, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει υποκύψει σε παρεμβατικές αλλαγές στην εμφάνισή της. Το μόνο που έχει πειράξει είναι τα μαλλιά της, καθώς το φυσικό της χρώμα είναι το καστανό! Ζέτα Μακρυπούλια

Πρόκειται για μία φωτογραφία της Ζέτας πριν από 22 χρόνια. Στα μαλλιά έχει αρκετές διαφορές, μιας και τότε επικρατούσε το καρέ σε μπομπέ στιλ. Η Ζέτα Μακρυπούλια είχε υιοθετήσει την τάση της εποχής και είχε καρέ μαλλιά σε σκούρους τόνους, ένα look που δεν θυμίζει σε τίποτα τον σημερινό της εαυτό. Όπως και να έχει πάντως, με τέτοιο πρόσωπο θα είναι για πάντα κούκλα!

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι πρώτες εμφανίσεις στην τηλεόραση

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, έχει πάρα πολλά χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ. Η παρουσιάστρια η οποία ασχολείται και με την υποκριτική, έκανε δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης σε ηλικία 13 ετών. Ξεκίνησε να συμμετάσχει σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Ένα χρόνο αργότερα, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά». Τη σεζόν 1997-1998 παρουσίασε την μουσική ψυχαγωγική εκπομπή «MAD Zone» στο ομώνυμο κανάλι και τη σεζόν 2000-2001 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το μπέρδεμα». Έπειτα, είδε την καριέρα της σιγά σιγά “εκτοξεύεται”, καθώς συμμετείχε σε διάφορες σειρές στην τηλεόραση.

Το βίντεο με τις σειρές που συμμετείχε:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments