Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια μακιγιάζ: Ποζάρει άβαφη και τα likes πέφτουν βροχή [pics]

Ζέτα Μακρυπούλια μακιγιάζ: Ποζάρει άβαφη και τα likes πέφτουν βροχή [pics]
Ζέτα Μακρυπούλια μακιγιάζ: Είναι μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς και παρουσιάστριες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει την εποχή που λατρεύουν όλοι, το καλοκαίρι, και φροντίζει να ευχαριστηθεί όσο περισσότερο μπορεί το διάστημα μέχρι να αρχίσουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Και παρότι μπορεί να μην τη βλέπουμε καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας, φροντίζει να κρατά ενήμερους και να επικοινωνεί με τους πάνω από 500 χιλιάδες ακολούθους της, δηλαδή είναι παραπάνω από μισό εκατομμύριο followers!

Εξάλλου, είναι μια από τις ομορφότερες και πιο ευχάριστες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Αν και η φύση του επαγγέλματός της «επιβάλλει» να είναι με make up και να περιποιείται την εμφάνισή της, κατά τη διάρκεια των διακοπών της προσπαθεί να μην επιβαρύνει το πρόσωπό της με περιττές χημικές ουσίες που δεν χρειάζεται μιας και είναι φυσικά όμορφη.

Και όπως αναφέραμε και παραπάνω, η Ζέτα Μακρυπούλια αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, φορτίζοντας τις μπαταρίες της ενόψει της χειμερινής σεζόν. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε με την παρέα της στην Πελοπόννησο, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες. Ανάμεσα στα άτομα με τα οποία έκανε διακοπές ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ματίνα Νικολάου, ο Θανάσης Αλευράς και ο Γιώργος Δάσκαλος.

Η παρέα επέλεξε να διασκεδάσει με έναν διαφορετικό τρόπο και να «παίξει» με τον ήλιο.  Οι αγαπημένοι φίλοι σχημάτιζαν λέξεις με τα σωματά τους και χόρευαν, στο πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. «Summer 2020. Παιχνίδι με τον ήλιο! Παιχνίδι με τους φίλους! Παιχνίδι με το καλοκαίρι!!!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια αναρτώντας τα βίντεο με τους φίλους της.

Η Ματίνα Νικολάου που είναι στην ίδια παρέα με την παρουσιάστρια και έκαναν μαζί διακοπές, προέβη και εκείνη σε μια ανάρτηση από το παιχνίδι γράφοντας στη λεζάντα: «Διακοπές = διακόπτω την εργασία μου!!! Καμία διακοπή όμως, από την απόλαυση και τη χαρά που έχω όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί!!!!».

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 στην πετυχημένη εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» ανέβασε και πολλές φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τους ακολούθους της να τις λατρεύουν ιδιαιτέρως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments