Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [07/12/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [07/12/21]
Ζώδια σήμερα: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών.

Κριός

Εσείς οι απογοητευμένοι αποφύγετε να δώσετε έκταση στον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης, θα σας δοθεί το έναυσμα να πάρετε τα πάνω σας. Εσείς οι δυναμικοί δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις, θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος, θα υπάρξει θετικό άνοιγμα. Εσείς που θέλετε να ανοίξετε κουβέντα σχετικά με την αύξηση του μισθού σας ή των εισπράξεων σας, θα καταφέρετε να λάβετε θετικές απαντήσεις, οι υποσχέσεις που θα ακούσετε θα είναι αισιόδοξες.

Εκφραστικότητα θα έχει ο λόγος σας, άνεση θα υπάρχει στη στάση σας, σε τυχόν διαπραγματεύσεις το αποτέλεσμα θα φτάσει το προσδοκώμενο. Διατηρήστε τη διάθεση σας θετική, θα προκύψουν ευχάριστα συμβάντα.

Ταύρος

Προσοχή στις εναλλαγές και στα σκαμπανεβάσματα, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους οι κυκλοθυμικές σας διαθέσεις. Προσπαθήστε να δείξετε σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο γι αυτό θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρισμένες επιθυμίες και θέλω.

Μια πρόταση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες σκέψεις. Τα συναισθήματα σας θα πρέπει να τα κρατήσετε υπό έλεγχο, αποφύγετε τις υπερβολές και τις έντονες εναλλαγές. Δεν θα πρέπει να υπάρξει ισχυρογνωμοσύνη, προσπαθήστε να βρείτε δίοδο συνεννόησης.

Δίδυμος

Εσείς οι αναποφάσιστοι προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά αποφεύγοντας τα αρνητικά σενάρια, το κλειδί τις επιτυχίας θα είναι η εσωτερική σας ισορροπία. Θα εμφανιστεί η ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο πέρα, τα γεγονότα δε θα πρέπει να σας βρουν απροετοίμαστους ή μπερδεμένους. Η ειρηνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να θεμελιώσετε σχέσεις, με τον τρόπο που θα μιλήσετε θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις σας.

Με σαφήνεια θα διατυπώσετε τις ιδέες σας, εύστοχα θα είναι τα επιχειρήματα σας, θα μπορέσετε να πείσετε για την αποτελεσματικότητα τους. Αισιοδοξία και έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η κρίση σας θα είναι σωστή. Οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν καινούργιες επαγγελματικές και οικονομικές βάσεις, η μεταξύ σας συνεργασία θα είναι δημιουργική.

Καρκίνος

Σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, το σπίτι σας, την οικογένεια σας και γενικότερα με την ψυχολογική σας ισορροπία. Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας ασκούν πίεση, αποφύγετε να στρεσάρετε τον εαυτό σας. Καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε για κάποια συγκεκριμένα επαγγελματικά θέματα που από καιρό εκκρεμούν, τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας με μεθοδικές ενέργειες.

Εσείς οι ανασφαλείς προσπαθήστε να βάλετε τέλος στις αρνητικές εικασίες, τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, μην παγιδευτείτε σε σκοτεινές σκέψεις. Ανέμελες συζητήσεις που θα ανοίξετε θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αφήσετε στην άκρη του έντονους προβληματισμούς. Ψυχαγωγείτε, κοινωνικοποιηθείτε, με πρόσωπα που σας ευχαριστεί η παρέα τους.

Λέων

Μην αφήσετε στην τύχη τους τα εργασιακά σας θέματα, μεσολαβήστε και κινηθείτε δυναμικά. Συζητήστε για μελλοντικά θέματα, φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις και να κλείσουν επίμαχα ζητήματα. Στηριχτείτε στις ικανότητες σας, δείξτε αποφασιστικότατα, μην αφήσετε μπερδεμένες σκέψεις να σας δημιουργήσουν αναστολές και δισταγμούς. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές.

Για εσάς που ψάχνετε εργασία έρχεται ανάλογο άνοιγμα, καταφθάνει πρόταση που θα ανοίξει στη ζωή σας καινούργιο επαγγελματικό ορίζοντα. Κατόπιν ειλικρινής συζήτησης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο λύνεται ένα αρνητικό σας ζήτημα, τώρα θα προχωρήσετε τη σχέση σας και τις επαφές σας σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε και να λύσετε απορίες, μιλήστε με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Παρθένος

Προσιτή και εύθυμη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Σήμερα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να συμπονέσετε και να συμπαρασταθείτε. Στις εργασιακές σας υποθέσεις προσπαθήστε να φανείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί, σας δίνω τη συμβουλή να μην αναβάλετε ή ακυρώσετε.

Βάλτε φρένο στις αρνητικές σκέψεις θα είναι λάθος αν μεγαλοποιήσετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις θα υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης, φανείτε συνετοί στα έξοδα σας.

Ζυγός

Ενδεχομένως να εμφανιστείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι ίσως και κάπως ευάλωτοι, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αφήστε τα γεγονότα να εξελιχτούν από μόνα τους, αποφύγετε τις σκοτεινές εκδοχές, θα μπει φως στα μελανά σημεία. Αν σκεφτείτε θετικά θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά, αλλάξτε τρόπο χειρισμού μόνο έτσι θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία.

Αν πάρετε απόφαση να απαλλαγείτε απ κακές συνήθειες, από εξαρτήσεις, ή από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία θα δείτε πως θα τα καταφέρετε, προσπαθήστε να δώσετε ώθηση στον εαυτό σας. Θα έχετε τη δύναμη να βάλετε φρένο σε ότι σας καταπιέζει ή σας καθοδηγεί υποσυνείδητα αρκεί να σκεφτείτε συγκρατημένα και όχι αρνητικά ή προκατειλημμένα.

Σκορπιός 

Θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε λογική και συναίσθημα, σήμερα θα λείπουν οι υπερβολές. Η στάση σας θα είναι προσιτή, στις συνομιλίες σας θα είστε σε θέση να παραδεχτείτε και να κατανοήσετε. Δημιουργική θα είναι η σκέψη σας, ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για αλλαγές, βελτιώσεις και νεες συνεργασίες. Θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας το ουσιαστικό και προσοδοφόρο αποτέλεσμα, σε περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με δυναμισμό και διπλωματία.

Σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα που επείγουν πλέον οι άμεσες λύσεις, συναντήσεις και αναλυτικές συζητήσεις θα φέρουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.

Τοξότης 

Συνεννόηση, κατανόηση και αρμονία θα αναζητήσετε τόσο τις προσωπικές σας επαφές όσο και στις εργασιακές. Αισιόδοξος και θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, εσείς οι απογοητευμένοι θα βρείτε τρόπο να απεγκλωβιστείτε από εμμονές. Προσπαθήστε να βγάλετε από τη μνήμη σας τα αρνητικά γεγονότα που σας δημιούργησαν απογοήτευση, εστιάσετε στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Σε επαγγελματικά θέματα επιφυλακτικοί θα είστε στις αλλαγές, διστακτικά θα είναι τα βήματα σας, θα θελήσετε κατοχύρωση και όχι αβεβαιότητα.

Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες καταστάσεις περιορίστε την αντιδραστικότητα σας. Στον οικονομικό σας τομέα θα αναζητήσετε ισορροπία και ασφάλεια, σε περίπτωση που υπάρχουν οφειλές θα επικεντρωθείτε στους τρόπους εξόφλησης, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα παραμελήσετε ή παρατείνετε καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος.

Αιγόκερως

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, θα καταφέρετε να συγκροτηθείτε και να αναδιοργανωθείτε, αποφασιστικότητα και σωστή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Καταφθάνουν επαγγελματικά ανοίγματα, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα κινήσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα, αν υπάρχουν χρωστούμενοι λογαριασμοί θα περάσετε στην εξόφληση τους. Ομαλά θα κυλήσουν οι επαφές και οι σχέσεις σας, συγκατάβαση και κατανόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας.

Ηρεμεί και ισορροπεί ο ψυχικός σας κόσμος, θα φανείτε εξωστρεφείς και εκδηλωτικοί δε θα αποφύγετε τις άμεσες ή αποκαλυπτικές συζητήσεις. Για οικογενειακά θέματα θα μιλήσετε πάνω σε σοβαρή βάση, η στάση σας και η αντιμετώπιση σας θα είναι ώριμη. Αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν την αισιοδοξία σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική και δημιουργική.

Υδροχόος

Θα παραγκωνίσετε την ψυχρή λογική, ίσως να μην φανείτε απολύτως ρεαλιστές, ενδεχομένως να ξεφύγει λίγο η σκέψη σας και η φαντασία σας. Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, ωστόσο δε θα λείψουν οι κυκλοθυμικές αντιδράσεις, σε κάποια θέματα η στάση δεν αποκλείεται να έχει το στοιχείο της υπερβολής. Η δοτική και οικεία σας συμπεριφορά θα σας κάνει προσιτούς στο κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον, οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες και ανέμελες.

Θετικοί θα είστε σε καινούργιες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, δε θα έχετε διάθεση απόρριψης θα είστε σε θέση να αποδεχτείτε ακόμα και προσωπικότητες ή απόψεις κατά πολύ διαφορετικές από τις δικές σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσετε με άτομο που μεταξύ σας θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επαγγελματικής συνεργασίας.

Ιχθύς

Συγκατάβαση θετικότητα, και ανάγκη για συμφωνία θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά σας, προσχωρήστε σε συζητήσεις, αφήστε να βγει στην επιφάνεια η δημιουργική σας διάθεση. Τα έσοδα σας θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε αποταμιευτικά, συγκρατημένες θα είναι οι αγορές που θα κάνετε. Στις οικογενειακές και φιλικές επαφές εκδηλωτική και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα συμπονέσετε και θα συμπαρασταθείτε όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά.

Εσείς οι στρεσαρισμένοι δεν αποκλείεται να καταφύγετε σε ονειροπολήσεις, προσπαθήστε να έχετε προσγειωμένες και ρεαλιστικές σκέψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε να σας παγιδεύσουν αναμνήσεις παρελθοντικών γεγονότων, βάλτε σε λειτουργία τον ορθολογισμό σας. Σε ζητήματα διαφωνιών θα βρεθεί δίοδος συνεννόησης, ο τρόπος σας θα είναι συγκαταβατικός και όχι αντιδραστικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments