Αθλητισμός

Champions League: Ολοκληρώνεται ο κύκλος των ομίλων με το τελευταίο… «χαρτί» της Μπαρτσελόνα

Champions League: Ολοκληρώνεται ο κύκλος των ομίλων με το τελευταίο… «χαρτί» της Μπαρτσελόνα
Champions League: Κάνει τον κύκλο του απόψε 8 Δεκεμβρίου και τα φώτα  πέφτουν πάνω στη δύσκολη αποστολή της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο.

Η φάση των ομίλων του Champions League κάνει τον κύκλο της απόψε 8 Δεκεμβρίου και τα φώτα  πέφτουν πάνω στη δύσκολη αποστολή της Μπαρτσελόνα στο Μόναχο.

Οι «Μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν σήμερα 8 Δεκεμβρίου στις 22:00 την Μπάγερν Μονάχου -των πολλών απουσιών-, αναζητώντας το «διπλό» που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16», δίχως να μπουν στο δρόμο αναποδιές, περιμένοντας μη επιθυμητή έκβαση της Μπενφίκα. Champions League

Με μεγάλη προσμονή αναμένεται και η αναμέτρηση στο Μπέργκαμο μεταξύ Αταλάντας και Βιγιαρεάλ (22:00) για την ομάδα που θα εξασφαλίσει το δεύτερο -και ενδεχομένως πρώτο- εισιτήριο του 6ου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον 7ο όμιλο, που αγωνίζονται οι Λιλ, Σάλτσμπουργκ, Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά καθώς συνέχεια γίνονται ανακατατάξεις για κάθε θέση του ομίλου. Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Λιλ (22:00), θέλοντας να τη ρίξει από την 1η θέση, ενώ η Σεβίλλη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σάλτσμπουργκ, επιχειρώντας να «αρπάξει» ένα εκ των εισιτηρίων της επόμενης φάσης.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής του Champions League:

  • 19:45 Γιουβέντους – Μάλμε
  • 19:45 Ζενίτ – Τσέλσι
  • 22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουνγκ Μπόιζ
  • 22:00 Μπενφίκα – Δυναμό Κιέβου
  • Champions League

Οι δηλώσεις του Κλοπ: «Δεν θα μπορούσα να μην είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά»

Ο  Γιόυργκεν Κλοπ ζει ένα όνειρο καθώς σημείωσε  6/6 νίκες η Λίβερπουλ στους ομίλους του Champions League, εκφράζοντας την περηφάνεια του για τους παίκτες του καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου.

«Πολλοί πρέπει να ξαφνιάσθηκαν από την αρχική 11άδα», είπε αρχικά ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε: «Αλλά είπα πριν από το παιχνίδι ότι θέλαμε να κερδίσουμε το ματς. Αυτή η ομάδα, είναι γεμάτη επιθυμία και χρειαζόμασταν αυτή την επιθυμία απόψε, όπως και… φρέσκα πόδια. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που μπόρεσαν να δείξουν οι παίκτες απόψε, στην πειθαρχία τους, στην οργάνωση τους και στον χαρακτήρα τους. Είναι τόσα πολλά πράγματα που αγάπησα απόψε».

Για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Εάν κάποιος μπορεί να είναι αρκετά τρελός για να παίξει μέχρι τα 40, αλλά και μετά, μάλλον αυτός είναι ο Ζλάταν. Είναι ακόμα απειλητικός, έπρεπε να παλέψουμε για να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά αμυνθήκαμε πολύ καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments