Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης: Συναντήθηκε με στελέχη της Amazon

Άδωνις Γεωργιάδης: Συναντήθηκε με στελέχη της Amazon
Άδωνις Γεωργιάδης: Με στελέχη της Amazon Web Services συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Με στελέχη της Amazon Web Services συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. ‘Αδωνις Γεωργιάδης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η επένδυση της εταιρείας στην Ελλάδα και οι προοπτικές για περαιτέρω συνεργασία.

Τι έγραψε στο twitter ο αρμόδιος υπουργός

Όπως έγραψε στο twitter ο υπουργός: «συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή Ευρώπης @cjbrooks, την κ. Μ. Σταυρακαντωνάκη και τον κ. Β. Κοτίτσα της @awscloud. Στο επίκεντρο της συζήτησης η επένδυση της εταιρίας στην Ελλάδα και οι προοπτικές για περαιτέρω συνεργασία».

Μεγάλη επένδυση της Amazon στην Ελλάδα

Η Amazon ανακοίνωσε ότι θα εγκαινιάσει πάνω από 30 νέες τοπικές ζώνες σε περισσότερες από 21 χώρες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Ποιες θα είναι οι νέες τοπικές ζώνες

Οι νέες τοπικές ζώνες της Amazon θα είναι διαθέσιμες από το 2022 σε μεγάλες πόλεις χωρών, όπως οι: Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κολομβία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Κένυα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία και Νότια Αφρική.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα επεκτείνουμε τις τοπικές ζώνες διεθνώς σε όλο τον κόσμο στην Ευρώπη, στη Νότια Αμερική, στην Αφρική, στην Ασία και στην Αυστραλία”, δήλωσε ο Werner Vogels, CTO της Amazon, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συνεδρίου που διοργανώνει η εταιρεία. “Και φυσικά θα έχουμε μία στην πόλη μου, το Άμστερνταμ”Οι τοπικές ζώνες της Amazon είναι ένας τύπος υποδομής, που συγκεντρώνει υπολογιστές, αποθηκευτικούς χώρους και άλλες επιλεγμένες υπηρεσίες κοντά σε αστικά κέντρα με μεγάλους πληθυσμούς και βιομηχανικές περιοχές. Οι υπηρεσίες έρχονται πιο κοντά στους πελάτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τρέχουν εφαρμογές στο Amazon Web Services που απαιτούν απόκριση ακόμα και κάτω από δέκα χιλιοστά του δευτερολέπτου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments