Οικονομία

Forbes: Δύο Έλληνες startuppers στη λίστα

Forbes: Δύο Έλληνες startuppers στη λίστα
Forbes: Δύο Έλληνες startuppers βρέθηκαν ανάμεσα σε κορυφαίους Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές, επιστήμονες και επιχειρηματίες στην λίστα Forbes «Forbes 30 Under 30 Greece».

Δύο Έλληνες startuppers βρέθηκαν ανάμεσα σε κορυφαίους Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές, επιστήμονες και επιχειρηματίες στην λίστα Forbes «Forbes 30 Under 30 Greece».

Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες startuppers

Οι δύο Έλληνες startuppers είναι από τη Μακεδονία, ο Νίκος Χατζηβασιλειάδης και ο Σταύρος Αντωνιάδης, που μαζί με την ομάδα τους, μέλη της οποίας είναι και οι Λάζαρος Πεντερίδης και Στάθης Μήτσκας, (που όμως είναι άνω των 30 ετών), ίδρυσαν τις νεοφυείς εταιρείες Come Together και Backtogether και πλέον στοχεύουν στην εδραίωσή τους, σε διεθνές επίπεδο.

Τι δήλωσαν οι δύο startuppers

«Όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, θα έρθει η στιγμή που θα ανταμειφτείς. Είναι η αναγνώριση για όλη αυτή τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει. Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια προσπαθειών, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά από όλη την ομάδα», εξηγεί, μιλώντας στο ΑΠΕ ο προγραμματιστής Νίκος Χατζηβασιλειάδης.

«Με την ένταξή μας στη λίστα “Forbes 30 Under 30 Greece”», προσθέτει, «είναι σαν να αναγνωρίζουν ότι κάτι κάνουμε σωστά. Είναι κολακευτικό να σε τιμούν άνθρωποι του χώρου των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Αισθανόμαστε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο, κάτι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά».

Ο Σταύρος Αντωνιάδης, από την πλευρά του, σημειώνει ότι «σημαντικότερη είναι η πορεία της ομάδας και το πώς θα εδραιωθεί στην αγορά η εταιρεία. Ωστόσο, η ένταξη στη λίστα, σίγουρα δείχνει ότι οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον χώρο μας, εκτιμούν τους κόπους μας κι αυτό είναι μια σημαντική αναγνώριση».

Forbes: Οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη για το 2021

Την πρώτη θέση, ως ο πλουσιότερος άνθρωπος παγκοσμίως, καταλαμβάνει ο Τζεφ Μπέζος, με την περιουσία του να αγγίζει τα 177 δισ. δολ., ενώ ο Έλον Μασκ, αν και πέρυσι βρισκόταν στην 31 θέση, φέτος ήρθε δεύτερος, με περιουσία αξίας 151 δισ. δολ., μετά και το ράλι των μετοχών της Amazon και της Tesla.

Ο Bernard Arnault, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πολυτελείας LVMH, ο ιδρυτής της Microsoft Bill Gates και ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg ολοκληρώνουν τους πέντε πρώτους πλουσιότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο.

Οι Έλληνες της λίστας Forbes

Όσον αφορά τα ελληνικά ονόματα, ο Έλληνας που περιλαμβάνεται στη λίστα είναι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο οποίος με περιουσία 1,4 δισ. δολαρίων καταλαμβάνει τη θέση 2.141. Άλλα ονόματα που εμφανίζονται στη λίστα, ως δισεκατομμυριούχοι άλλων χωρών, είναι ο Φίλιππος Νιάρχος, ο οποίος με περιουσία 2,8 δισ. δολαρίων καταλαμβάνει τη θέση 1.111, ο Αριστοτέλης Μυστακίδης που με περιουσία 2,3 δισ. δολαρίων βρίσκεται στη θέση 1.362, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος με περιουσία 1,7 δισ. δολαρίων κατατάσσεται στη θέση 1.833.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments