Lifestyle

Survivor: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης
Survivor: Ο Ατζούν βρίσκεται στην Ελλάδα και επιλέγει ο ίδιος την τελική δωδεκάδα του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβρη.

Όλα είναι στην εντέλεια για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor καθώς ήρθαν στην δημοσιότητα τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να ζήσουν την μεγάλη εμπειρία.  Ο νέος κύκλος φημολογείται ότι θα ξεκινήσει την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου ή το αργότερο τη Δευτέρα 27 του μήνα. Διάσημοι και μαχητές θα βάλουν τα δυνατά τους μέχρι τέλους, για να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο του απόλυτα Έλληνα Survivor. Survivor

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι ο Ατζουν Ιλιτζαλί θα έρθει στην Ελλάδα για να οριστικοποιηθούν τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και έδωσε όλα τα ονόματα που είναι έτοιμα να ταξιδέψουν.

Ποια είναι τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Καραϊβική:

Τα πρόσωπα που είναι ένα βήμα πριν φύγουν για το survivor είναι: Βαλάντης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νότης Χριστοδούλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Άρης Σοϊλέδης, Σάκης Αρεσενίου, Πελαγία Καζωλέα, Απόστολος Ρουβάς, Μυριέλλα Κουρεντή, Γιάννης Χατζηγεωργίου.

H κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα πρόβαλε βίντεο από τον Ατζούν ο οποίος αυτή την ώρα επιλέγει τους παίκτες.

Κάποια από τα ονόματα που πρόκρινε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπουν στο Survivor είναι οι:

  • Γιώργος Πιλίδης (αθλητής πάλης)
  • Θανάσης Μπέλλος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πανιωνίου)
  • Γιάννης Αεράκης (youtuber)
  • Χρήστος Βολικάκης (ποδηλάτης)
  • Άρης Σοϊλέδης (ποδοσφαιριστής)
  • Survivor

Από κει και πέρα, έγιναν κι άλλα ραντεβού, αλλά προέκυψαν περιπτώσεις που τελικά δεν προχώρησαν. Ήθελαν πολύ τον Νικόλα Καραγκιαούρη, τον βαρύτονο της Λυρικής, αλλά τελικά δεν θα πάει, ενώ ραντεβού έκανε και η Εύη Βατίδου. Την ήθελαν, αλλά ζήτησε τα διπλά χρήματα, για τα οποία της είπαν «όχι» και έτσι δεν προχώρησε.Ο τραγουδιστής Βαλάντης ισχυρίστηκε πρόσφατα πως τα 6.000 ευρώ που έπαιρνε πέρσι ο Τριαντάφυλλος ως εβδομαδιαία αμοιβή είναι λίγα χρήματα για τον ίδιο, συμπληρώνοντας πως, αν τον θέλει ο Ατζούν, θα πρέπει να του κάνει καλύτερη προσφορά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται ήδη για την Καραϊβική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments