Οικονομία

Σταϊκούρας για ΔΕΠΑ Υποδομών: Η συμφωνία αποτυπώνει την εμπιστοσύνη διεθνών ομίλων στην ελληνική οικονομία

Σταϊκούρας για ΔΕΠΑ Υποδομών: Η συμφωνία αποτυπώνει την εμπιστοσύνη διεθνών ομίλων στην ελληνική οικονομία
Σταϊκούρας για ΔΕΠΑ Υποδομών: Δηλώσεις σχετικά με την υπογραφή της συμφωνίας πώλησης της ΔΕΠΑ Υποδομών, μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ, ΕΛΠΕ και Italgas έκανε ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Δηλώσεις σχετικά με την υπογραφή της συμφωνίας πώλησης της ΔΕΠΑ Υποδομών, μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ, ΕΛΠΕ και Italgas έκανε ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας έκανε λόγο για εμπιστοσύνη διεθνών επιχειρηματικών ομίλων στις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας.

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού Οικονομικών

«Σήμερα, 2 χρόνια μετά την εκκίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας, ολοκληρώνεται η συμφωνία πώλησης της ΔΕΠΑ Υποδομών, έναντι σημαντικού τιμήματος. Ως Υπουργός Οικονομικών, τη χαιρετίζω. Συμφωνία που αποτυπώνει την εμπιστοσύνη διεθνών επιχειρηματικών ομίλων στις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους στην Ευρώπη, με ιδιαίτερα αυξημένη δυναμική και προηγμένη τεχνογνωσία, η οποία αναμένεται να δώσει πρόσθετη ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της ΔΕΠΑ Υποδομών και να συμβάλει στην υλοποίηση περαιτέρω επενδύσεων με πράσινο αποτύπωμα, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν, εντατικά και μεθοδικά, τη Διοίκηση και τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, για το θετικό αυτό αποτέλεσμα. Ευελπιστώ ότι η εξέλιξη της επένδυσης θα επιβεβαιώσει τη στόχευση όλων μας για την υλοποίηση επενδύσεων που θα διακρίνονται από οικονομική αποτελεσματικότητα και κοινωνική ανταποδοτικότητα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments