Πολιτική

Πλεύρης: «Ελεεινά ψευδείς οι καταγγελίες για VIP ΜΕΘ του Γιαννάκου»

Πλεύρης: «Ελεεινά ψευδείς οι καταγγελίες για VIP ΜΕΘ του Γιαννάκου»
Πλεύρης: «Ως υπουργός δεν θα ανεχτώ κανένα να παίξει το τηλεοπτικό του παιχνίδι και να προσβάλει αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης».

«Ελεεινά ψευδείς»προσωποποίησε για ακόμη μια φορά ο Θάνος Πλεύρης από τη Θεσσαλονίκη τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, περί VIP κλίνες ΜΕΘ σε δημόσια νοσοκομεία όλης της επικράτειας.

Πλεύρης

Πλεύρης: «Τα ελεεινά ψεύδη θα παίρνουν τις απαντήσεις τους

Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας, στο περιθώριο της παρουσίας του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, «ο κ. Γιαννάκος άκουσα ότι αναιρεί το θέμα για τις VIP κλίνες που είπε. Τα ελεεινά ψεύδη θα παίρνουν τις απαντήσεις τους», επισημαίνοντας ότι «πράγματι υπάρχει πίεση στις κλίνες ΜΕΘ. Πράγματι υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται κλίνη ΜΕΘ και αναγκάζονται να βρίσκονται είτε σε χειρουργικά κρεβάτια, είτε σε ΜΑΦ, να διασωληνώνονται με όλους τους ιατρικούς κανόνες και την τεχνολογική υποδομή εκτός κλινών ΜΕΘ περιμένοντας να βρεθούν στους χώρους».

Πλεύρης: Αυτά δεν μπορεί να ειπώνονται από άνθρωπο που δουλεύει στο ΕΣΥ

«Όμως καταγγελία”, ανέφερε στη συνέχεια,” ότι το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, ότι το προσωπικό του ΕΚΑΒ, που έχει την πλατφόρμα έχουν ένα σύστημα να επιλέγουν ποιοι μπαίνουν σε κλίνες ΜΕΘ και ποιοι θα βρίσκονται έξω και να κρατάνε κλίνες ΜΕΘ, με συγχωρείτε αυτά δεν μπορεί να τα λέει άνθρωπος ο οποίος δουλεύει στο ΕΣΥ», ενώ προσωποποίησε τη δήλωση, προσβολή για όλους τους συναδέλφους του ιατρικού προσωπικού. Πλεύρης

«Γι’ αυτό δεν έχει τολμήσει να πει ποιο είναι αυτό το σύστημα. Γιατί αυτό το σύστημα -αν υπάρχει-, απευθύνεται στους γιατρούς που είναι σε ΜΕΘ, στους νοσηλευτές που είναι στα νοσοκομεία, στους ανθρώπους που είναι στο ΕΚΑΒ. Ως υπουργός δεν θα ανεχτώ – προκειμένου ο καθένας να παίξει το τηλεοπτικό του παιχνίδι – να προσβάλει αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης. Η πρώτη γραμμή μάχης δεν γίνεται στις τηλεοράσεις γίνεται σε αυτές τις μονάδες», κατέληξε ο υπουργός.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments