Τεχνολογία

Facebook: Live chat για όσους αποκλείστηκαν από τους λογαριασμούς τους

Facebook: Live chat για όσους αποκλείστηκαν από τους λογαριασμούς τους
Facebook: Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο πρόκειται να ξεκινήσει ζωντανή συνομιλία για όσους έχουν αποκλειστεί από τους λογαριασμούς τους.

Το Facebook ετοιμάζει νέες δυνατότητες για τους χρήστες ιδιαίτερα μετά την παρουσίαση του Meta. Έτσι πρόκειται να ξεκινήσει Live Chat για όσους έχουν αποκλειστεί από τον λογαριασμό τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Πιο συγκεκριμένα, η Meta έχει μπει στον αγώνα των πλατφορμών για την προσέλκυση δημιουργών. Αυτό που οι επικριτές είπαν ότι λείπει από το Facebook / Meta / Instagram είναι η ικανότητα παροχής βασικής υποστήριξης.

Πώς θα λειτουργεί

Η υποστήριξη για όσους έχουν κλειδωθεί έξω από τον λογαριασμό τους για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Μια αναφορά του BuzzFeed τον Αύγουστο περιγράφει μια ομάδα ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν εσωτερική πρόσβαση στο Meta και χρεώνουν χρήματα για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση λογαριασμού. Για τα άτομα που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως επιχείρησή τους, μπορεί να αισθάνονται ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πληρώσουν, ειδικά όταν οι συνήθεις δρόμοι υποστήριξης πελατών δεν ανταποκρίνονται.

Το Facebook λέει ότι δοκιμάζει τώρα «βοήθεια ζωντανής συνομιλίας για ορισμένους αγγλόφωνους χρήστες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργών, που έχουν αποκλειστεί από τους λογαριασμούς τους». Η εταιρεία λέει ότι είναι η πρώτη φορά που προσφέρει ζωντανή υποστήριξη για το ζήτημα και ότι εστιάζει σε άτομα που δεν μπορούν να συνδεθούν είτε λόγω ασυνήθιστης δραστηριότητας είτε επειδή έχουν παραβιάσει τα κοινοτικά πρότυπα.

Λίγα λόγια για το Facebook

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ίδρυσε το Facebook στις 4 Φεβρουαρίου 2004 ως μέλος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι φοιτητές του Χάρβαρντ ενώ αργότερα επεκτάθηκε για την Ivy League (χαρακτηρισμός μιας ομάδας οκτώ ελίτ πανεπιστημίων των ΗΠΑ). Το όνομα της ιστοσελίδας προέρχεται από τα έγγραφα παρουσίασης των μελών πανεπιστημιακών κοινοτήτων μερικών Αμερικάνικων κολεγίων και προπαρασκευαστικών σχολείων που χρησιμοποιούσαν οι νεοεισερχόμενοι σπουδαστές για να γνωριστούν μεταξύ τους. Το 2005 το δικαίωμα πρόσβασης επεκτάθηκε σε μαθητές συγκεκριμένων λυκείων και μέλη ορισμένων μαθητικών κοινοτήτων. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2006 η υπηρεσία έγινε προσβάσιμη σε κάθε άνθρωπο του πλανήτη που η ηλικία του ξεπερνούσε τα 13 χρόνια.

Στις 25 Μαρτίου 2014, η Facebook Inc. ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει την Oculus VR. Η Oculus εξαγοράστηκε από το Facebook για 400 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές του Facebook.

Τον Δεκέμβριο του 2015, ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει το 99% των μετοχών του στο Facebook. Στις 23 Αυγούστου 2016, το αφεντικό του Facebook πούλησε το πρώτο πακέτο μετοχών αξίας 95 εκατομμυρίων ευρώ για την οικονομική υποστήριξη της πρωτοβουλίας Chan Zuckerberg. Η τιμή μετοχής της εταιρείας δεν επηρεάστηκε σχεδόν καθόλου. Δεδομένου ότι η πρωτοβουλία Chan Zuckerberg δεν είναι ένα πραγματικό ίδρυμα, αλλά μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, ο Zuckerberg μπόρεσε να κρατήσει χαμηλές τις φορολογικές πληρωμές και να εμφανιστεί ως ευεργέτης στα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments