Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Δικηγόρος οικογένειας Ζεβριέ: «Το παιδί της βγήκε στην αυλή και φώναζε λιποθύμισε η μαμά»

Αλεξανδρούπολη: Δικηγόρος οικογένειας Ζεβριέ: «Το παιδί της βγήκε στην αυλή και φώναζε λιποθύμισε η μαμά»
Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή θα απολογηθεί αύριο ο 30χρονος που δολοφόνησε με αγριότητα την σύζυγό του την Τζεβριέ στο σπίτι τους.

Στον ανακριτή θα απολογηθεί αύριο Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ο 30χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με αγριότητα την σύζυγό του την Τζεβριέ στο σπίτι τους στην Αλεξανδρούπολη. Από την δικαιολογία «έπεσε από τις σκάλες «αποδείχθηκε ότι την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Η δικηγόρος της οικογένειας της Ανθούλα Ανάσογλου αποκαλύπτει στο newpost.gr ότι ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε μπροστά στα παιδιά : «Το ένα παιδί βγήκε στην αυλή και φώναζε η μαμά λιποθύμησε η μαμά λιποθύμησε. Το πιθανότερο είναι ότι και τα τρία παιδιά είδαν τον πατέρα τους να χτυπά τον μητέρα τους. Αλεξανδρούπολη

6 ώρες χαροπάλευε στο σπίτι τους στην Αλεξανδρούπολη

Από τις 10 το πρωί που έγινε ο ξυλοδαρμός το ΕΚΑΒ κλήθηκε στις τέσσερις το μεσημέρι και ο δράστης είπε στους γιατρούς ότι το κορίτσι είχε πέσει από τις σκάλες. Όμως οι γιατροί κατάλαβαν ότι αυτά τα χτυπήματα δεν ήταν από πέσιμο αλλά από ξυλοδαρμό. Χρειάστηκε να κάνουν καταγγελία οι γονείς της για να λυθεί ο γρίφος. Δυστυχώς το κορίτσι είναι νεκρό από τον άνθρωπο που αγάπησε και ερωτεύθηκε»

Η οικογένεια της άτυχης Τζεβριέ καταγγέλλει ότι ο 30χρονος είχε απαγορεύσει στους γονείς να βλέπουν την κόρη τους. Όσες φορές προσπαθούσαν έστω και κρυφά  να τη δουν τους έδιωχνε. Η Τζεβριέ φανταζόταν μια καλύτερη ζωή.

Κλέφτηκαν από έρωτα για να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια

Στα 17 της χρόνια ερωτεύθηκε τον άνθρωπο που τελικά αποδείχθηκε ο δολοφόνος της. Κλέφτηκαν και παντρεύτηκαν. Στη φωτογραφία που παρουσιάζει το newpost.gr είναι η ημέρα του γάμους της. Η καλύτερη μέρα της ζωής της καθώς ήθελε να γίνει μητέρα και να αποκτήσει πολλά παιδιά. Αλεξανδρούπολη

Στις 5 Δεκεμβρίου ήταν η αρχή του τέλους της. Η Τζεβριέ κατάβαλει τεράστιες προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης χτυπημένη τραγικά άσχημα αλλά δεν τα καταφέρνει και κόβεται το νήμα της ζωής της. Τραγικές φιγούρες του εγκλήματος τα τρία παιδιά της που έχασαν τη μητέρα τους από τα χέρια του ίδιου του πατέρα τους αλλά και τον ίδιο τον πατέρα τους αφού θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments