Ελλάδα

Έγκλημα Κυπαρισσία: Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του Ρουμάνου που κατηγορήθηκε για την «τσιμεντωμένη»

Έγκλημα Κυπαρισσία: Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του Ρουμάνου που κατηγορήθηκε για την «τσιμεντωμένη»
Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Ο 39χρονος Ρουμάνος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του, αφαιρώντας τη ζωή του στις φυλακές Ναυπλίου.

Ο Ρουμάνος που αφαίρεσε μόνος του τη ζωή του πήρε κανονικά μέρος στην πρωινή καταμέτρηση στις φυλακές Ναυπλίου και μετά από λίγο επέστρεψε στο κελί του δίνοντας το δικό του τέλος. Ήταν 10.30 όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον αντίκρισαν ζωντανό, χωρίς να προσέξουν κάτι ιδιαίτερο στη συμπεριφορά του. Δύο ώρες αργότερα, τον βρήκαν νεκρό στο κελί του. Είχε ανοίξει τη βρύση και πήρε τη ζωή του με ένα σεντόνι. Την ίδια στιγμή ακριβώς σήμανε συναγερμός και ύστερα από έρευνες εξακριβώθηκε ο θάνατος του από αυτοκτονία.To Έγκλημα στην Κυπαρισσία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Έγκλημα στην Κυπαρισσία

Οι μαρτυρίες  συγγενών

Η Μιχαέλα Τάνια Μπόρος, ξαδέλφη της Μόνικα Γκιους, μιλάει στο newsit.gr: «Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που μόλις έμαθα. Δεν χαίρομαι καθόλου. Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έκανε. Έπρεπε να είχε μιλήσει κάπου. Έμαθα ότι το κλίμα στη φυλακή ήταν πολύ κακό για αυτόν και πολλοί ήταν εναντίον του. Λένε ότι είχε δεχθεί πολλές επιθέσεις. Εγώ θα ήθελα να είχε αναγνωρίσει το κακό που έκανε. Να είχε το θάρρος και τη δύναμη να το παραδεχτεί και να το ομολογήσει. Η πιο εύκολη λύση για τον ίδιο ήταν να βάλει τέλος στη ζωή του. Ήξερε ότι όλα ήταν εναντίον του και δεν άντεξε. Πραγματικά λυπάμαι πολύ». Έγκλημα στην Κυπαρισσία

Η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος των συγγενών της αδικοχαμένης καθαρίστριας αποκάλυψε: «Στην Ελλάδα έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια η θανατική ποινή. Δεν θα ζητούσαμε ποτέ αυτός ο άνθρωπος να τιμωρηθεί με αυτόν τον τρόπο για το έγκλημα που διέπραξε. Ανώτερο όριο ποινής για ένα τέτοιο έγκλημα είναι η ισόβια ποινή κάθειρξης και αυτό θα ζητούσαμε. Όμως φαίνεται πως υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που οδηγεί το μυαλό ενός τέτοιου εγκληματία σε τύψεις και τον τιμωρεί να βλέπει μπροστά του τις εικόνες φρίκης που ο ίδιος προκάλεσε. Ας αναπαυθεί η ψυχή του».

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Το χρονικό της υπόθεσης

Η 42χρονη δεν είχε δώσει σημέια ζωής  από τον Φεβρουάριο και την 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκε θαμμένη και τσιμεντωμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού του. Ο 39χρονος που παραδόθηκε στην Ολλανδία και εκδόθηκε στην Ελλάδα, είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως εξαφάνιση από την ξαδέρφη της στις 24/05/21.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments