Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα άνοιξε πυρ σε ζαχαροπλαστείο

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα άνοιξε πυρ σε ζαχαροπλαστείο
Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σημείωθηκε στην πόλη, όταν μία γυναίκα άνοιξε πυρ μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο.

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στην Θεσσαλονίκη. Μία γυναίκα φέρεται πριν από λίγα λεπτά να άνοιξε πυρ μέσα σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης και να πυροβόλησε εναντίον γυναίκας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο φέρεται να έχει τραυματιστεί. Νωρίτερα άγνωστοι δράστες γάζωσαν σπίτι στο Μενίδι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, αυτή την ώρα ασθενοφόρο έχει παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα και κατευθύνεται στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου. Δομοκό

Το περιστατικό

Δράστης και θύμα είναι γυναίκες, ενώ δεν υπάρχουν αυτή την ώρα άλλες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η τραυματίας, φέρεται να δέχτηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς, ενώ η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Μεταφέρεται από το Κέντρο Υγείας Μαδύτου, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments