Αθλητισμός

Αυτόν θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης

Αυτόν θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ένας από τους στόχους της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος έχει απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να φέρει κορυφαίο άσο στον Ολυμπιακό. Ένας από τους στόχους των ερυθρολεύκων είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν του ΠΑΣ Γιάννινα, αν και μερικά ρεπορτάζ που θέλουν τον να ενδιαφέρει έντονα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του αριστερού μπακ τού ΠΑΣ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η ομάδα του θα πρέπει να αποφασίσει αν θα τον πουλήσει τον Γενάρη για να πάρει χρήματα ή αν θα τον χάσει τσάμπα στο τέλος της σεζόν.

Πράσινο ενδιαφέρον για τον Πίρσμαν

Αξίζει να αναφερθεί ότι  ο Πίρσμαν έχει απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό, για να έχει ένα μπακ-απ του Χουανκάρ, αλλά και οι Πειραιώτες ψάχνουν έναν αριστερό μπακ για να κάνει τα ρεπό του Ρέαμπτσιουκ. Ο Ολυμπιακός φυσικά μπορεί να προσφέρει και περισσότερα χρήματα αλλά και την προοπτική να κατακτήσει άμεσα τίτλους και να παίξει στην Ευρώπη.

Παρόλα αυτά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν ψηλά στη λίστα τους επιλογές από το εξωτερικό.

Τα στατιστικά του παίκτη

Στο επιθετικό κομμάτι έκανε πολύ αισθητή την παρουσία του, αφού πρόκειται για έναν μπακ που πατάει συχνά στην αντίπαλη περιοχή, βγάζει την ομάδα μπροστά, δίνει ασίστ, σεντράρει μόνο όταν οι πιθανότητες να δώσει σωστά την μπάλα είναι αυξημένες, κερδίζει πέναλτι και βρίσκεται συχνά και σε θέση βολής για σκοράρισμα.

Πιο αναλυτικά, τα νούμερα της στατιστικής μιλούν ήδη. Έχει αγωνιστεί και στα 13 παιχνίδια, έχει 1250 λεπτά συμμετοχής, 2 ασίστ, 80 προωθητικές πάσες και 30 κερδισμένα φάουλ. Μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Βέλγου σ’ ένα βίντεο που έφτιαξε η pfoot video highligths για τον ποδοσφαιριστή των “κυανόλευκων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments