Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Όλα έτοιμα για τη πρώτη μεταγραφή του Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Όλα έτοιμα για τη πρώτη μεταγραφή του Τσάβι
Μπαρτσελόνα: Ο Τσαβί προχωρά μία προς μία τις κινήσεις του για την ενίσχυση και βελτίωση της ομάδας, κάνοντας την πρώτη του μεταγραφή.

Αν και η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση έρχεται η πρώτη κίνηση ενίσχυσης στην ομάδα.  Δεν πρόκειται για κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά για έναν γιατρό. Έναν άνθρωπο που ο Τσάβι είχε ζητήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή που επέστρεψε στη Βαρκελώνη. Ο λόγος για τον Ρίκαρντ Προύνα.

Ποιος είναι ο Προύνα;

Ο πρώην γιατρός της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ήταν «παρών» στις ένδοξες ημέρες του συλλόγου. Ο Ισπανός αναμένεται να επιστρέψει στον σύλλογο και να βοηθήσει και πάλι, καθώς οι «μπλαουγκράνα» έχουν πολλά προβλήματα στον συγκεκριμένο τομέα, με τους συνεχόμενους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της να το αποδεικνύουν.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης, ο Προύνα θα βρεθεί στην Καταλονία μέσα στα επόμενα 24ωρα για να υπογράψει και να αναλάβει καθήκοντα στην Μπαρτσελόνα.

Ποιες αλλαγές ετοιμάζει ο Τσαβί

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την παρουσίασή του, ο 41χρονος προπονητής εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος για την πρόκληση που αναλαμβάνει, ενώ έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια του για να αναδιαμορφώσει τους Καταλανούς. Έχει πάρει στα χέρια του, τους παίκτες αλλά σκοπεύει να κάνει και νέες μεταγραφές.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «El Gran Debate», ο ίδιος έχει εισηγηθεί ήδη έξι αλλαγές, που επρόκειτο να εφαρμοστούν άμεσα στην ομάδα. Αρχικά, ο Τσάβι θέλει να σταματήσει τα ταξίδια αναψυχής του Πικέ, ενώ επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές του να περνούν περισσότερο χρόνο στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου και παράλληλα να μην κάνουν μόνοι τους ατομικές προπονήσεις.

Εκτός απ’ αυτά, ο Τσάβι θέλει να προχωρήσει και σε αλλαγές των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται στους ποδοσφαιριστές του, ενώ είναι… αμείλικτος στο αγωνιστικό στυλ που θέλει να περάσει στην ομάδα του.

Τέλος, μία από τις πιο χαρακτηριστικές του επιθυμίες είναι η μείωση της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τους ποδοσφαιριστές του και η έμφαση στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις, με στόχο την βελτίωσή τους. Προτιμά να δείχνουν το ταλέντο τους στο γήπεδο παρά στα social media.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments