Ελλάδα

Καίτη Γαρμπή: «Με αυτό το κορίτσι θα ασχοληθεί κανείς ή θα ασχολούμαστε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο;»

Καίτη Γαρμπή: «Με αυτό το κορίτσι θα ασχοληθεί κανείς ή θα ασχολούμαστε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο;»
Καίτη Γαρμπή: «Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης 'δεν ήξερε' επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους».

Η αποκάλυψη της είδησης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την εμπλοκή του σε υπόθεση σεξουαλικού εκβιασμού έχει αφήσει άναυδη όλη τη χώρα αλλά και τη Καίτη Γαρμπή. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς να το γνωρίζει η ίδια. Καίτη Γαρμπή

Κανένας δεν αναφέρθηκε στην ψυχολογία του θύματος

Παρά την ειδεχθή πράξη του, από την στιγμή της αποκάλυψης, αλλά και της απόλυσης του από την «παρέα» του Ράδιο Αρβύλα, όλο και περισσότεροι λένε δημόσια την άποψή τους για τον θύτη.  Πολλοί είναι αυτοί που ασχολούνται με το αν γνώριζαν ή όχι οι συνάδελφοί του τις πράξεις του, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που αναφέρονται στο θύμα και την ψυχολογία του. Καίτη Γαρμπή

Οργισμένη η Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή θέλοντας να θίξει τέτοια ειδεχθεί εγκλήματα της κοινωνίας, πήρε θέση δημόσια μέσω του Twitter, επισημαίνοντας ότι το βασικό πρόβλημα δεν είναι αν γνώριζε ή όχι η υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα σχετικά με την συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αλλά η κοπέλα που υπέστη αυτόν τον ψυχικό βιασμό.

«Οκ το καταλάβαμε. Ο Κανάκης ‘δεν ήξερε’ επειδή ο κολλητός του φίλος και συνεργάτης επί 13 χρόνια δεν ενημέρωσε τους κολλητούς του φίλους και συνεργάτες πως είναι παλιοχαρακτήρας, εκδικητικός, κομπλεξικός και διεστραμμένος. Παρακάτω: Με αυτό το κορίτσι που υπέστη ηθική παρενόχληση, για την βλάβη της ψυχοσωματικής της υγείας, για το φόβο της, το άγχος της, τη ντροπή της, το θυμό της, την ανασφάλειά της και όλα αυτά που θα κουβαλάει στο μέλλον, άγνωστο μέχρι πότε, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;»ήταν το μήνυμα της τραγουδίστριας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments