Ελλάδα

Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω από ντροπή»

Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω από ντροπή»
Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω από ντροπή»

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε η  πρώην σύντροφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η καταγγελίες της οποίας για revenge porn προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και την άμεση απομάκρυνσή του από την πολύχρονη παρουσία του στους «Ράδιο Αρβύλα»

Σκέψεις να βάλει τέλος στη ζωή της

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι της μπήκαν σκέψεις να βάλει τέλος στη ζωή τους γιατί ένιωθε «ντροπή» και «προδοσία».

«Πώς επανόρθωσε εμπράκτως; Ίσα ίσα προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου… Συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα. Αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα», ανέφερε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στον Alpha.

Δεν είναι ειλικρινής η συγνώμη του

Η 30χρονη σήμερα γυναίκα, συγκλονίζει με τα λόγια της: «Ζήτησε συγνώμη, αλλά δεν ήταν ειλικρινής. Δηλαδή η συγνώμη ήταν προσχηματική, απλώς για να με επηρεάσει για να γλιτώσει. Μετά ανέβασε κι άλλα βίντεο και σε εμένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα απ’ αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν. Με στεναχώρησε πάρα πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμη και τώρα», είπε.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» και η επικοινωνία

Όταν ερωτήθηκε, εάν επικοινώνησε με τους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» απάντησε: «Οι ίδιοι δεν ήξεραν. Και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήξεραν κάτι. Δεν ήξερε κανείς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κανάκης εκφράζοντας το σύνολο των συντελεστών αποκάλυψε ότι η κοπέλα δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί τους, κάτι που σημείωσαν ότι έπρεπε να γίνει εξαρχής, ωστόσο την κάλεσαν από τον τηλεοπτικό αέρα να επικοινωνήσει μαζί τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments