Video

Ευγένιος Τριβιζάς: Ποιος είναι ο συγγραφέας του Βιβλίου που έκαψαν στην Χαλκίδα

Ευγένιος Τριβιζάς: Ποιος είναι ο συγγραφέας του Βιβλίου που έκαψαν στην Χαλκίδα
Ευγένιος Τριβιζάς: Ο συγγραφέας που αντί να τον έχουμε υπουργό παιδείας, καίνε τα βιβλία του σε κουβά αρνητές γονείς στη Χαλκίδα.

Ένα περιστατικό, που κάνει την ανθρωπότητα να ντρέπεται συνέβη την Κυριακή το βράδυ 12 Δεκεμβρίου στη Χαλκίδα. Αρνητές γονείς αποφάσισαν στην μέση της πλατείας να κάψουν μέσα σε κουβά ράπιντ τεστ, μάσκες, τον νόμο  4682 και το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά. Ο συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς έγραψε ένα βιβλίο που εξηγεί στα παιδιά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πανδημία του κορωνοϊού και για ποιο λόγο πρέπει να μένουμε στα σπίτια μας μακριά από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Ευγένιος Τριβιζάς

«Δεν θα κάτσω μέσα, όχι φίλε μου Τριβιζά όχι κύριε Τσιόδρα, κατάλαβες;»

Στο βίντεο που δημοσιεύει το eviathema.gr, καταγράφεται ένας εκ των συμμετεχόντων στη διαδήλωση να κρατά στο χέρι του το παιδικό βιβλίο, που… κάνει προπαγάνδα. “Ότι ο κορωνοϊός είναι κάτι που πρέπει να έχουμε έξω από το σπίτι μας και εμείς να καθόμαστε μέσα στο σπίτι. Δεν θα κάτσω μέσα, όχι φίλε μου Τριβιζά όχι κύριε Τσιόδρα, κατάλαβες;”, ακούγεται να λέει. Ο Ευγένιος Τριβιζάς δεν πρέπει να μοιράζεται στα παιδιά.

Στη συνέχεια βάζει φωτιά στο βιβλίο, το πετάει μέσα σε έναν κουβά, και καλεί τους υπόλοιπους παριστάμενους να κάψουν ό,τι άλλο θέλουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διαδηλωτές έκαψαν, μεταξύ άλλων, φωτοτυπίες του νόμου 4682 που θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους μακριά.

Αντιμέτωποι με ποινικές κυρώσεις θα είναι στο εξής όσοι γονείς και κηδεμόνες αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Την ποινή φυλάκισης έως και δύο έτη θα αντιμετωπίζουν στο εξής οι γονείς και κηδεμόνες οι οποίοι κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τις σχολικές αίθουσες, επικαλούμενοι την πανδημία ή άλλους λόγους.

Τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Δικαιοσύνης προχώρησαν από κοινού σε νομοθετική ρύθμιση σε μία προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Η διάταξη προβλέπει ότι όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.

Με άλλη ρύθμιση παρατείνεται μέχρι τις 31/3/2022 η προθεσμία για την μετατροπή των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1 και 2 σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης βάσει του ν. 4763/2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments