Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολύθηκε και από το ραδιόφωνο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολύθηκε και από το ραδιόφωνο
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Απολύθηκε και από το ραδιόφωνο του Rock Fm στη Λεμεσό της Κύπρου

Άλλη μία επαγγελματική πόρτα έκλεισε, πέραν αυτής των «Ράδιο Αρβύλα» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μετά τον σάλο από τις αποκαλύψεις για revenge porn σε βάρος πρώην συντρόφου του και τη δικαστική διαμάχη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής ιστοσελίδας ilovestyle.com, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό “Rock Fm”. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καθημερινή πρωινή εκπομπή στον σταθμό τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις η συνεργασία διεκόπη επίσημα χθες, 14 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Ραδιοφωνικού Σταθμού

Η ομάδα του Rock Fm 89,2 σεβόμενη το ακροατήριο της θα ήθελε να ενημερώσει ότι η συνεργασία με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει διακοπεί και επίσημα καταδικάζοντας παράλληλα πράξεις που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου.

Απομακρύνεται και διαφημιστική πινακίδα

Επειδή υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες ακροατών ότι υπάρχει ακόμα στον δρόμο διαφημιστική πινακίδα με κεντρικό πρόσωπο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ως promo της εκπομπής του, οι υπεύθυνοι δεσμεύθηκαν ότι αυτή θα κατέβει άμεσα.

Τι καταγγέλλει η πρώην σύντροφος του

Η 30χρονη σήμερα γυναίκα, συγκλονίζει με τα λόγια της: «Ζήτησε συγνώμη, αλλά δεν ήταν ειλικρινής. Δηλαδή η συγνώμη ήταν προσχηματική, απλώς για να με επηρεάσει για να γλιτώσει. Μετά ανέβασε κι άλλα βίντεο και σε εμένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα απ’ αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν. Με στεναχώρησε πάρα πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμη και τώρα», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments