Ελλάδα

Γρεβενά: Σκότωσε τη μητέρα του, είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του πριν από 28 χρόνια

Γρεβενά: Σκότωσε τη μητέρα του, είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του πριν από 28 χρόνια
Γρεβενά: Ο δράστης είχε σκοτώσει και την ηλικιωμένη γιαγιά του πέρα της μητέρας του, πριν από 28 χρόνια στο ίδιο χωριό, όταν και ο ίδιος ήταν 32 χρόνων.

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις για το έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο ορεινό χωριό Κοσμάτι στα ακριτικά Γρεβενά, με θύμα μια 85χρονη ηλικιωμένη γυναίκα που κατηγορείται ο γιος της για την αιτία του θανάτου της καθώς όπως φέρεται την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια. Ο 60χρονος εγκληματίας, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχε δολοφονήσει με τον ίδιο τρόπο και την ηλικιωμένη γιαγιά του, πριν από 28 χρόνια το 1993. Γρεβενά

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε από τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε από τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών στα Γρεβενά, στο οποίο απευθύνθηκε ο 60χρονος την Τρίτη για να αναλάβει την τελετή της κηδείας της μητέρας του, την οποία εξομολογήθηκε πως είχε βρει νεκρή στο κρεβάτι της. Όμως, η βιασύνη που  έδειξε ζητώντας να γίνουν όσο πιο γρήγορα οι διαδικασίες για την ταφή και την κηδεία, έβαλε σε  υποψίες  το γραφείο τελετών και αποφάσισε ο ιδιοκτήτης να καλέσει την αστυνομία και να τους ενημερώσει.

Το έγκλημα ίσως να παρέμενε στην αφάνεια αν δεν βρισκόταν ένας αστυνομικός που θυμήθηκε ότι ο γιος της θανούσης είχε σκοτώσει την ηλικιωμένη γιαγιά του πριν από 28 χρόνια στο ίδιο χωριό, όταν και ο ίδιος ήταν 32 ετών.

Υπενθυμίζεται, ότι για το πρώτο έγκλημα, είχε καταδικαστεί και είχε φυλακιστεί. Αποφυλακίστηκε όμως, για άγνωστους λόγους πολύ πιθανόν λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί και σε  ψυχιατρικές δομές.

Με αυτό τον τρόπο, η Ασφάλεια ενημέρωσε τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών και εκείνος έδωσε εντολή να γίνει νεκροτομή στην σορό της 85χρονης ηλικιωμένης γυναίκας. Γρεβενά

Ο μητροκτόνος έχει συλληφθεί  και κρατείται στην Ασφάλεια

Όντως, ύστερα από έρευνες  ο ιατροδικαστής στην Θεσσαλονίκη διαπίστωσε πως η ηλικιωμένη είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας το βράδυ της Τρίτης και ότι ο θάνατός της είχε επέλθει από ασφυξία, πιθανότατα με κάποιο μαξιλάρι που έφραξε τις αναπνευστικές οδούς! Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και διέταξε την σύλληψη του γιου του θύματος. Οι άνδρες της Ασφάλειας τον αναζήτησαν στο σπίτι του, αλλά δεν τον βρήκαν κι έτσι βγήκαν στους δρόμου για ώρες στην ευρύτερη περιοχή, ώσπου τελικά εντόπισαν τον 60χρονο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο μητροκτόνος έχει συλληφθεί  και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Θεωρείται βέβαιο, πάντως, ότι θα διαταχθεί και πάλι η εξέτασή του από ψυχίατρο που θα κρίνει αν είναι σε θέση να προφυλακιστεί ή αν θα πρέπει να εγκλειστεί σε ίδρυμα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την ψυχική του υγεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments