Lifestyle

Έλενα Τσαγκρινού: Η αξέχαστη φωτογραφία χωρίς εσώρουχο και με τα πόδια ανοιχτά

Έλενα Τσαγκρινού: Η αξέχαστη φωτογραφία χωρίς εσώρουχο και με τα πόδια ανοιχτά
Έλενα Τσαγκρινού: Έχει ένα καλλίγραμμο και γραμμωμένο σώμα και ότι και να βάλει μπορεί και να το αναδεικνύει αφού η τραγουδίστρια γυμνάζεται αρκετά.

Η Έλενα Τσαγκρινού ποζάρει χωρίς εσώρουχα και με τα πόδια ανοιχτά πάνω σε μια μπάλα. Επέλεξε σε αυτή την αξέχαστη εμφάνισή της να μην φορέσει τίποτα και να “κολάσει” τον ανδρικό πληθυσμό. Μπορεί και το κάνει αφού ότι φοράει της πηγαίνει και το υποστηρίζει.

Έχει ένα καλλίγραμμο και γραμμωμένο σώμα και ότι και να βάλει μπορεί και να το αναδεικνύει. Η τραγουδίστρια γυμνάζεται αρκετά για να μπορεί να διατηρεί το κορμί της σε αυτή την κατάσταση. Έλενα Τσαγκρινού

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει: «Έχω γυμναστεί πολύ από μικρή και βλέπω τεράστιες αλλαγές στο μεταβολισμό μου μεγαλώνοντας. Άλλο 18, άλλο 22. Μπορώ να πω ότι το σώμα μου αλλάζει προς το καλύτερο, χωρίς να έχω μεγάλη απώλεια κιλών. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχω το σωματότυπο που μπορώ να φάω υδατάνθρακα και να μην παχύνω. Το σώμα μου χρειάζεται ξεκάθαρα αλκαλική διατροφή, δηλαδή λαχανικά και τρόφιμα όχι όξινα, φρούτα, ξηρούς καρπούς καθώς και πρωτεΐνη με μέτρο».

Έλενα Τσαγκρινού

Έλενα Τσαγκρινού: «Μου αρέσουν τα burgers και οι μπάρες δημητριακών»

Στο ποιο είδος γυμναστικής προτιμάει η σαγηνευτική τραγουδίστρια απάντησε: «Σχεδόν πάντα ανά διαστήματα. Η αερόβια μου αρέσει πολύ. Επιλέγω χορό συνήθως για να κάψω τις θερμίδες του free day μου, που συνήθως θα είναι φαγητό στο σπίτι με καλή παρέα ή στον Πειραιά στο BBQ για burgers μια στο τόσο! Αμέ! Το απολαμβάνω full! χαχαα».

Όσο αναφορά το αγαπημένο της σνακ εκείνη απάντησε: «Μπάρες δημητριακών. Τις λατρεύω και φροντίζω να έχω πάντα στην τσάντα μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments