Ελλάδα

Αιγάλεω: Τροχαίο ατύχημα με δύο νεκρούς

Αιγάλεω: Τροχαίο ατύχημα με δύο νεκρούς
Αιγάλεω: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, με τους υπεύθυνους να εγκαταλείπουν την σκηνή και την αστυνομίας ακόμα να τους αναζητά.

Τροχαίο ατύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε την Κυριακή στο Αιγάλεω. Πρόσφατα είχε γίνει ακόμα ένα τροχαίο στην Λάρισα με έναν νεκρό 40χρονο. Ακόμη, έγινε και ένα τροχαίο στην Θεσσαλονίκη με τέσσερις τραυματίες. Το μοιραίο τροχαίο έλαβε χώρα σε παράδρομο της Λ. Κηφισού στο ύψος του ο.α. 10, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία στο Αιγάλεω.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμη τους υπεύθυνους που προκάλεσαν το θάνατο των δύο ανθρώπων. Την ίδια ώρα δίνει νέες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Ένα λευκό αυτοκίνητο που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο με δύο νεκρούς και εγκατάλειψη στη λεωφόρο Κηφισού και συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, ψάχνει η ΕΛΑΣ. Δομοκό

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η Αστυνομία ψάχνει ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας PEUGEOΤ και ειδικότερα μοντέλου 208. Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, το όχημα διαθέτει πανοραμική οροφή και υλικές ζημιές στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα και στο παρμπρίζ ενώ έχει σπασμένο το δεξί φανάρι.

«Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ως άνω τροχαίο δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–5788600, 210-5788611, 210-5788601 και 210-5788619» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος έχει εκδώσει η Ελληνική Αστυνομία – Τι κάνουμε σε ένα τροχαίο ατύχημα:

Δείτε τι ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας σε αυτήν την περίπτωση

Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
  • Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να ειδοποιήσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή
  • Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει να κάνει τα εξής παρακάτω:

  • Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
  • Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments