Ελλάδα

«Έφοδος» του «Ρουβίκωνα» στα Jumbo

«Έφοδος» του «Ρουβίκωνα» στα Jumbo
«Έφοδος» του «Ρουβίκωνα» στα Jumbo

«Έφοδος» στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας Jumbo πραγματοποίησαν μέλη του «Ρουβίκωνα», όπου πέταξαν τρικάκια καταγγέλλοντας «εργασιακό μεσαίωνα».

Η αιτία του «ντου»

Προηγήθηκε καταγγελία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας σχετικά με τον εσωτερικό κανονισμό εργασίας στον όμιλο, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών επικύρωσε έναν 26σελιδο εσωτερικό κανονισμό σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να μετακινεί οποιονδήποτε εργαζόμενο σε άλλο τμήμα ή κατάστημά της ανά την επικράτεια, να καθορίζει «ωράρια-λάστιχα» αλλά και να χορηγεί τμηματικά άδειες «καταπώς βολεύει την εργοδοσία».

«Η εταιρεία μπορεί εκτός από παρατηρήσεις και επιπλήξεις να επιβάλει πρόστιμο ‘στον παραβάτη – εργαζόμενο’ αφαιρώντας του μέχρι και το 1/4 του μηνιαίου μισθού του» και «να φακελώνει με όποιον τρόπο θέλει εργαζόμενους, καταναλωτές και προμηθευτές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανάρτηση του «Ρουβίκωνα»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ JUMBO ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Ένας μεγαλοεπιχειρηματίας είναι ένα τίποτα χωρίς τη βοήθεια ενδιάμεσων εκτελεστών εντολών. Η σημερινή παρέμβασή μας στα κεντρικά γραφεία τους είναι μια υπενθύμιση πως η βάση πρώτα θα περάσει από πάνω τους.

Ούτε βήμα πίσω

Ρουβίκωνας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments