Lifestyle

Chris Noth: Δύο γυναίκες τον κατηγορούν για βιασμό

Chris Noth: Δύο γυναίκες τον κατηγορούν για βιασμό
Chris Noth: Ο «Mr. Big» κατηγορείται από δύο γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Ο Chris Noth κατηγορείται από δύο γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση. Ο Αμερικανός ηθοποιός σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter έχει κακοποιήσει σεξουαλικά δύο γυναίκες, τη μία το 2004 και την άλλη το 2015.

Ο ηθοποιός απάντησε στις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι οι επαφές που είχε με τις δύο γυναίκες ήταν συναινετικές. «Οι κατηγορίες σε βάρος μου από άτομα που συνάντησα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Το “όχι” σημαίνει πάντα “όχι” και αυτή είναι μια γραμμή την οποία δεν παραβιάζω. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Οι δύο καταγγελίες

Η μία από τις γυναίκες, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ζόι», είπε ότι ήταν 22 ετών όταν γνώρισε τον Νοθ το 2004, ενώ εργαζόταν για μια εταιρεία που συνεργαζόταν με διασημότητες. Την φλέρταρε, της άφηνε μηνύματα στον τηλεφωνητή, Υποστήριξε ότι εκείνος την προσκάλεσε στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών όπου διέμενε. Χρησιμοποιώντας ένα βιβλίο που τάχα … ξέχασε στην πισίνα, ο Νοθ προσκάλεσε την κοπέλα στο δωμάτιό του. Όπως είπε στο Hollywood Reporter η Ζόι, όταν πήγε στο δωμάτιό του ο Νοθ τη βίασε μπροστά σε ένα καθρέφτη. Του φώναζε “όχι” αλλά εκείνος συνέχιζε και όταν του είπε τουλάχιστον να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό, εκείνος απλά… γέλασε.

Η κοπέλα είπε ότι τον κατήγγειλε τώρα, γιατί δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση της μητέρας της, η οποία βιάστηκε σε νεαρή ηλικία και αργότερα πεθαίνοντας από καρκίνο σκεφτόταν ότι δεν βρήκε ποτέ τη δικαίωση.

Η δεύτερη γυναίκα, η «Λίλι», ήταν σερβιτόρα σε κλαμπ της Νέας Υόρκης όταν ο Νοθ της ζήτησε να βγουν ραντεβού, το 2015. Αργότερα πήγε στο διαμέρισμά του και πριν το καταλάβει έκαναν σεξ σε μια καρέκλα – με την κοπέλα να «νιώθει ότι την βίασαν». Οι δύο περιγραφές έχουν κοινά στοιχεία αλλά προέρχονται από δύο κοπέλες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και σκιαγραφούν έναν Κρις Νοθ, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, ο οποίος χρησιμοποιούσε τη… φήμη του για να επιβληθεί σεξουαλικά.

Τα παιδικά του χρόνια

Γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1954 στο Γουισκόνσιν και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 9 ετών. Ο χαμός του πατέρα του σε αυτοκινητικό δυστύχημα το 1966 -όταν ήταν 11- άφησε έναν «κρατήρα» μέσα του, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Ο Νοθ αναζήτησε τη φιγούρα του πατέρα στους δασκάλους και σε κάποιους φίλους της μητέρας του, η οποία εργαζόταν ως ρεπόρτερ στο CBS. Ο Νοθ συχνά έμπλεκε σε βανδαλισμούς, κάπνιζε μαριχουάνα και οδηγούσε επικίνδυνα από πολύ νεαρή ηλικία.

Στα 15 του έπαιρνε LSD με φίλους. Όταν φοίτησε στο The Barlow School και βρήκε έναν καθηγητή που τον ενέπνευσε άλλαξαν όλα. «Για εμάς που δεν είχαμε οικογένεια έγινε το πραγματικό μας σπίτι» είχε πει για το εν λόγω σχολείο στη Νέα Υόρκη. Ήθελε να γίνει συγγραφέας ή ποιητής. Κατόπιν κάποια θεατρικά σεμινάρια τον έστρεψαν στη θεατρική σκηνή. Αυτή ήταν η αρχή! Έχει αποκτήσει δύο γιους με τη σύζυγό του, Tara Lynn Wilson.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments